Fatmagul38 Nur_Alp çok teşekkür ederim hepimizde inşallah hayırla ve saglıkla kucağımıza alalım inşallah
Nur_Alp aliininanasi benim her şey tamam ütü işini hal etsem tamamdır direk çantamı hazırlarım hemen ama ütü işi nasıl olacak bilmiyorum ayakta duramıyorum çünkü 🙁😂
aliininanasi Nur_Alp öyle kolay ki bitane ütü basıyosun bitiyo el kadar kıyafeter eğer çok rahatsızssan sadece doğum için tedarik yap sonrasını sonraa düşünürsün 😃
Nur_Alp Yeliz3503 kıyamam ya ruhsal olarak çok vicdansız duygusuz biri oldum 😂 Ama fiziksel açıdan çok kötüyüm yürümekte ayakta durmakta aşırı zorlanıyorum zamanımın çoğu yatakta uzanarak geçiyor 🙁🥲 bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤍
Yeliz3503 Nur_Alp hamilelik herkesle farklı etkiler yaratıyor işte normalde de duygusal biriyim şimdi kat ve kat fazlası 🫢hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza 💕
Nur_Alp Mavi6 bende mide yanması oluyormuş bilmiyordum midem normal ağrıyor sanıyordum 😂 bel böbrek bacak arası baş ağrısı var da var ama bu aralar çok uyur oldum en güzel yanı şuan bu 🥰😅 sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤍
sevimuslu Nur_Alp 1 saat sonra 35+3 oluyoruz 🥹 gece yemeklerim aşırı arttı, uyuyamadıkca yemeğe sarıyorum sonra midem yanıyor diye uyuyamıyorum kısır döngü halinde gidiyor böyle 🥲
Nur_Alp sevimuslu işte tam da o durumdayım ama şükür bir kaç gündür gece uyuyorum ama asla ağzım boş kalmıyor Allah’tan gece mutfağa gitmeye korkuyorum yoksa aman aman 😂😂 Bebişinizi sağlıkla alın kucağınıza inşallah çok az kaldı 😍🤍
sevimuslu Nur_Alp benim resmen yattığım yerde tansiyonum düşüyor açlıktan mutfağa zor atıyorum kendimi 😂😂 amiin sizde sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebişinize ❤️❤️
Nur_Alp sevimuslu 😅😅 Öyle acil durumlarda kocamı gönderirim ama gece odamda ne olur ne olmaz erzak var 😂😂 bu gidişle bir 80+ olcam galiba
gokyuzununogrencisii Nur_Alp 33+4 🌼🌼 ikinci kızımı bekliyorum inşallah, Eylül hanımı ❤️❤️ herşey hazır tamamda doğumdan çok korkuyorum bide aklım kızımda hep nasıl olucak ikinci çocuk bilmiyorum 😞
Nur_Alp gokyuzununogrencisii sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤍 Allah yardım eder inşallah kendinizi çok korkutmayin strese sokmayın bende korkuyorum ama elinden geldigince takma kafana