Nur_Alp keşke sizin dediğiniz gibi doğum sancısını biz başlatabilsek 🙏🏻Rabbimin dediği olur tabikide ama 🤲🏻 27 ocakta doktor kontrolüme gittiğimde 36+2 günlük oluyor gelişimini çoktan tamamlamış oluyor 33+2de 2900 gr olan bir bebek diyorum kilosuda iyi Allahın izni ile erken doğsa küvezede girmez sonrada diyorum kendi kendime Allahım erken doğum yapmak isteyerek günaha mı giriyorum ama kilolu bir bebek olduğu için mi bilmiyorum artık taşımakta çok zorluk çekiyorum rahmimdeki ağırlık ve baskı soluma yatıyorum sürekli bebeğim sağıma yattığımda hiç izin vermiyor kaburgalarım kemiklerim batıyor resmen geçen sabah bir uyandım sol kolum tutulmuş bacak aram çok ağrıyor öyle hastane çantam herşey hazır biberonları,ezikleri,süt sağma makinesi aparatları,kaşık biberonunu herşeyini sterilize ettim hazırladım sezaryenden sonra sütüm gelmez hemen falan diye mama bile aldım koydum çantama kaşık biberon ile birlikte meme reddi olmasın diye tek dileğim sağlıkla kucağıma almak tabikide annelik gerçekten çok kutsal Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻 evladıyla sınamasın 🤲🏻 Dileyen herkese nasip eylesin inşallah 🤲🏻 Biz hamilelerinde bebeklerini sağlıkla,kolaylıkla kucağımıza almayı nasip eylesin 🤲🏻