MelteM2cck Senakubraaa ayy antepi çok seviyorum ya hiç gitmedim ama gitmeyi çok istiyorum. Hatta eşimle doğu turu yapalım diye konuşuruz hep🥰
Senakubraaa MelteM2cck bizde İstanbul’u çok sevdik , daha alım olmadi ama benim tercihte yine listede ilk İstanbul olacak ❤️
Zelihaa-26 aliininanasi aynen benim de öyle sancılarım başladı kendimi ağır hissediyorum bakalım güzelce kucağımıza alalım bebişlerimizi
Erkeekaannesii genc2kizannesi 32+1 olduk bizde bakalım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤰🦋💙
EDA-GUN12 Nur_Alp ben sabırsızlıkla bekliyorum Şubat’ın gelneisni aşırı derecede sabırsız biriydim bu 9 ayı bir bn bilirim bir allah nasıl geçirdiğimi
momkaratas Nur_Alp 34+5’ten herkese selaaaaaamlar 🤰🏼 Şubat 20’si doğum diyorlar ama bakalım bizim küçük bey bir sürpriz yapmazsa eğer adım adım ilerliyoruz o güne 🥹
Nur_Alp Tobeshh niye stres yapıyorsun ki doğum ne kadar zor olursa olsun sonucunu düşün doğumu aklına getirme Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla gelsin bebiş inşallah 🤍
Tobeshh Tubamrt bende bugün 33+3 ümmkıatefekrteinşnnheosinin yıkadım yarın hayırlısıyla ütüye başlayıp artık hastane çantasını hazırlayacağım inşallah 🥰
Tubamrt Tobeshh allahim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Ben de yarın hastane çantasını ayarlayacam😊
Senakubraaa MelteM2cck ben il dışına çıkmamak için yazmadım önce sonra da atanamadim aile hekimliğinde calstim uzun zaman,att yim ben .bu yıl yazicam ama büyük iller