Betultsr Kızlar canım inanılmaz derecede kumru çekiyor hani şu sucuklu sosisli kaşarlı filan ama gebelikte bunların yenmemesi gerektiği söyleniyor bir defa yesem nolur ki 😔 aranızda tüketen oldu mu hiç
Razee Betultsr benim haftaya doğumum var ve bu zamana kadar yasak olan şeylere hep çok dikkat ettim ama benim de canım kumru istemişti hamileliğim boyunca 1 kez yedim
Adenala Betultsr Ay o kumruyu İzmir’de yemiştim hala tadı damağımda 1 seferlik ye bence nefsini köreltmek için iyice pişirip
Temmuzmucizesi26 Betultsr sosisi bilemem ama sucuktan ne olacak ki🥲 biz paket değil kasap el yapımı sucuk alıyoruz haftada 3 4 yediğim bile oluyordur iyice pişiriyorum bir zararı da yok gebeliğim sağlıklı ilerliyor şükür
Betultsr Adenala eşime söyledim yarın gidip yiyecem orda pişiren kişiye de iyi pişirmesini söyleyecem😂
Seher1616 Çok abartmamak şartıyla kızartıp yiyebililirsin bence ben yemiştim kumru sucuk da yiyorum kızartılmış ama yine de siz bilirsiniz göz hakkı olucak şekilde yiyin bari
Seher1616 Betultsr haha ye gitsin evde kendin de yapabilirsin daha iyi olur düzgün bi markanın sosisini kullanırsın en azından
Betultsr Temmuzmucizesi26 Ben çok korktum ya asla sosis filan yemeyin diyolar normalde de yıllarca yemesem aklıma gelmezdi ama şimdi aklımdan çıkmıyor 😂