inarches ilkgozagrim__ 6 aylık 26×7=182+1=183 183:30=6,1 Doğru hesabı yapabilmek için hamilelik haftanızı bir hafta 7 gün olduğu için 7 ile çarpın ve sonucunuzu bir ay 30 gün olduğu için 30 a bölün. Kaç aylık olduğunuzu en doğru bu şekilde bulabilirsiniz.
ozgekader ilkgozagrim__ bende eşim işten geldi yürüyüş yaptık malum yürüş yapmam gerekiyo bende fırsat eşim işten gelince 😄öyle aynı devam
ilkgozagrim__ ozgekader oo iyi iyi kanka bende dün 5 dk yaptım ahahaha sonra geldim yoruluyor insan yaaa bide bizim apartmanda asansör yok kanka 3.katta oturuyoruz nefes nefese kalıyorum çıkana kadar
ozgekader ilkgozagrim__ ben sabah bi yürüdüm sonra akşam eşim gelince bir daha yürüdüm bende hemen tıkanıyorum 😄 hızlı yürüyünce böyle kasık kısmım sanki ağrıyo gibi oluyo ama yürümek iyi ya doktorumda zaten elinden geldiğince yürü diyo bende fırsatta yürüyorum yürü sende kuzum
ozgekader ilkgozagrim__ kuzum sen bebek çikolatası falan veya ne bilim süs magnet gibi bişey yaptırıcakmısın düşünüyomusun
Yagmurakyurek ilkgozagrim__ napim valahi belim sırtım çok agrior az duşa girdim vajnamda zonklama oldudq az uzaniom ztn gece olunca hiç yatamiorum göbekten bir sağ bir sol beni maf etti kemiklerimden çok cekiorum neyseki az kaldı şubata 🩵sen neler yapiorsun oğlumun kankisi ne yapior oda benim oğluş gibi yaramazmi