Cankuss35 Kızlar bu 3-4 gündür çok fazla alt kısma baskı ağrı yapıyor bebek . Öksürdüğümde bile ağrıyor normal mi ? Ben korkmaya başladım daha erken değil mi bunun için ? Doktorum olabilir dedi ama yaşayan var mı merak ediyorum
Eylul_eylul Cankuss35 benimde oluyor yatınca geçiyor ultrasonda da herşey normal gözüküyor. Ben hamile kalmadan önce bi operasyon geçirdim doktor o yüzden olabileceğini söyledi. Sen kaç aylık hamilesin
sevalciftci Cankuss35 bende boule bir post açtım bendede oluyor cnm ağrı özellikle iş yaoinca filan 16+4 te gittim herşey iyi şükür doktorum sorduğunda kasık ağrım varrdemistim normal al karinda Ağrı’da normalmiş
rabisskocc Cankuss35 ben şuna 26 haftalığım yaşadım anlık olup geçiyor ayaklarını biraz yükseğe koyup uzan rahmin büyüdüğü için olabilir
Cankuss35 Eylul_eylul 4. Ayım bitti işte daha önce böyle değildi yeni yeni ağrı yaşıyorum erken mi bilmiyorum veya enfeksiyon mu var anlamıyorum
Eylul_eylul Cankuss35 ben 8.haftadan beri yaşıyorum bu durumu hergün farklı bi yerim ağrıyor. Doktorun sıkıntı yok diyorsa korkma büyüme ağrısıdır ama sen yine idrar testi ver istersen için rahat etsin
Cankuss35 sevalciftci anladım acaba enfeksiyon falan mı dedim . İş yaptım biraz önce çoğaldı ağrı uzanınca evet geçiyor
Cankuss35 Kelebek35_48 geçmedi ki hamileliğimin başından beri doktorum önemsemiyor hiç olur normal dio
semra2598 Cankuss35 Oksurunce ağrı olmasu cok normal bendede oluyor çünkü Oksurunce baskı oluyor rahime rahimdeki bağlar ağrı yapıyor. 2. İse alt karında ağrı olması da aşırı normal bende 16+4 bel ağrısı kalça ağrısı alt karın ağrısı çekiyorum çünkü bebek büyüyor ve karnımızın belimizin genislemesi lazım onun ağrısı korkma doktorunda normal dediyse 🤗🤗
Cankuss35 semra2598 evet normal dedi ama enfeksiyon yapar mı ilerleyince falan diye düşündüm bide insan korkuyor serklaj muhabbetine amannnn valla yürek kalkıntısı 😂 zormuş bu işler
semra2598 Cankuss35 bende ilk nezle oldum çok korkuyordum bebeğime bir şey olur diye ama ayda iki kez nezle olunca alıştım hapşırinca oksurunce fena ağrı oluyor
Gggg-12 Cankuss35 ben 26 haftaya girdim durum hala aynı tuvaletimi bile yaparken canım yanıyor normalmiş 🤦♀️
Selinner Bende 17 haftalık hamileyim ama benim ki ağrıdan ziyade bıçak saplanır gibi ve çok sık oluyo dinlenince geçer diyorum ama geçmiyo cumartesi diye sanırım doktoruma da ulaşamadım çok merak ediyorum bişey varsa diyede korkuyorum.