Aysegul_dur yesildeniz olurmu olmazmi bilmiyorum ama ben hamileliğimin başında bilmeden 20 tane falan yedim sonra hamile olduğumu öğrendim birşey olmadı şükür
minikmucizeemaak yesildeniz Ben zararlı olduğunu bilmeden 25 30 tane yemiştim 20 haftalık falandım, çok şükür bi sorun olmadı ama çok korkmuştum. 1 taneden bir şey olacağını sanmıyorum
Defnedeniz62 Çok yerseniz zehirlenme yapabiliyormuş ama bende yedim geçenlerde 3 tane hiç bişi olmadı 1 taneden birşey olacağını sanmıyorum içini ferah tut canım 😇
Bebelivekedili Bende bilmeden 10 tane falan yedim şükür bisey olmadı 1 tane yemişsiniz ne olacak ki afiyet olsun
Esra81 Ağır metal içerdiği için yenmesi sakıncalı ama 1 taneden birşey olmaz inşallah bir daha yemezsiniz.
ertug77 Nilufar_1996 o yüzden zaten Hanefi mezhebine göre yenmesi caiz değil. Caiz olmamasının nedeni ise zararlı olmasından. Özellikle kadınlarda olduğu gibi hayiz gormelerinden.
Nilufar_1996 ertug77 ağır metal kadar zararlı birşey yok dünyada alzheimer otizim hiperaktivite vs vs herşeyin başı ağır metal. Dikkat etmek lazım.
Tugbasuu Demek ki canı deli gibi midye çeken sadece ben değilmişim aşırı canım istiyor 🥹 peki doğumdan sonra yiyebilir miyiz emzirme sürecinde problem olmaz mı