Bitutampapatya Melike191934 her gece alttan Progestan kullanıyorum 2 doz ciğer geliştirici iğne yaptırdım 34haftaligum bugün
Melekabdullah Serklaj oldum proluton igne vuruluyorum 10 gunde bir herhunde progestan iciyorum Rabbim evlatlarimizin vaktinde gelmesini nasip etsin
Melike191934 Melekabdullah bende pro Melekabdullah Protestan kullanıyorum ama fitil olarak özelde doktorum vermişti 2 cm açıklığım var diye şu an 32+3 üm bir de devlette muayene oldum o doktorda duphaston diye bi ilaç yazdı hangisi kullansam kararsız kaldım Amin amin
Melekabdullah Melike191934 ikinci gebeligimde benimde 31de erken dogum riskim olmustu progestan kullandim sonra iki kere faln igne vuruldum 34.haftada hepsini biraktik ha dogdu ha dogcak derken 37de dogum yaptim
Melike191934 ozlemcebecci38 kaçıncı haftadasınız bende günde 3 kere fitil bi de hap kullanıyorum adalad diye
A12_S07 Melike191934 sadece onu verdi ama ben 12. Haftadan beri Enormo magnezyum kullanıyorum bakalm bir hafta daha kullan duphastonu bırak dedj 36 olunca birakcam
Melekabdullah Melike191934 acilmam vardi 31 de 1 cm di 34.haftalrda 2cm 2haftada 4cm acilmayla gezdim doktrum 8cm olana kadr almiycam seni doguma dedi kolay dogur diye cunku benim hep belimde zten bi agrim vardi suyum gelince mecbur doguma gittim 6cmle Allaha sukur dogumum kolay oldu