sefmed kızlar canım asırı çiğkofte istiyor ama battalbey gibi hazir yerlerden alinacak evde yapamiyorum.yiyen oldu mu doktorunuz ne dedi?
Kubraceylan sefmed ben çok yiyordum hamileyken her iki güne bir yerdim ama etsiz olanı bı sıkıntı olmadı doktora sormadım tabide☺️
bsrm Ben surrkli yiyorum bi sorunnyok cok sukur disardan da yiyorum evde yapiyoruz . Artik cig koftelerdr et yok
sefmed bsrm yok etsiz olsada beklemekten mikrop üruyormus katki maddesi varmis vs birsuru sey soyleniyo ama canim cok istiyor.buarada tesekkur ederim
bsrm sefmed cok canin istiyyosa yiyebilrsn zorlama bnce kendini . Ben yarm porsyinu tek basima yiyorim 🙈
Pinkyy sefmed bende dayanamayıp yedim vallahi,etsiz zaten çoğu,bende dediğiniz yerden alıp yedim hem,afiyet olsun arada küçük kaçamaklar insanı motive ediyor..
Elifffcik67 sefmed etli çiğköfte yasak canım çiğ et balık yumurta hepsi yasak zaten.. etsik çiğköfte yiyebilirsin tabiki ama mideni yakabilir dikkatli ol🙈 benim midemi dehşet yaktı ama etsiz çiğköfte yemende başka sakınca yok
Damla01 Daha dün yedim etsiz hatta ömer ustadan. Bugun doktor kontrolum vardi cok sukur sikinti cikmadi 🤗
Daisyy Bir tanıdığım mide bulantısı yaşadığı haftalarda sadece dışarıdan aldığı çiğ köfteyle beslendi. Yiyebildiği tek şey oydu. Sıkıntı olmaz merak etme. Tabii ki etsiz olmak şartıyla. Bir de dürüm şeklinde alma ki marulunu evde kendin yıkayıp dürüm yap. Çip köfteden korkarken iyi yıkanmamış marul yeme 😊