Meryemcakmak01 Kızlar havalar soguk ev işi yemek bide 2,5 yaşında oğlum var 23 haftalıkta hamileyim kendimi çok bitkin huzursuz hissediyorum elim kolum kalkmıyor yaa kendimi toparlamam lazım ne yapsam acaba
OzlemC Meryemcakmak01 benimde 3 aylık bebeğim var, ilk çocuğum, doğum izni bitti işe dönmeliyim. Eşim çalışmıyor, maddi manevi ve bebeğimden ayrılma stresi, herşeyin yükü öyle tükendim ki anlatamam.
Meryemcakmak01 OzlemC allah yardımcın olsun canım en güzel zamanında bebeği bırakıp gitmesi zor ama sonuçta onun için çalışıyorsun sıkma canını zamanla hersey yoluna girer inşallah
Polatalemdar OzlemC kötü bir niyetle sormuyorum ama eşiniz neden çalışmıyor. Çünkü bu dünyadak ki en zor seylerden biri küçücük bebeğini bırakıp çalışmak. Yani eşinizin bir hastalığı yoksa bence siz çalışmayın çok yipranirsiniz
OzlemC Polatalemdar inan hiçbir sorunu yok, keyfiyetten. Alışmış eve. Kavga ediyoruz çalış diye gitmiyor ben bebek bakarım sen çalış diyor bana. Rolleri değiştik resmen. Çok acımasız. Hayatımda ki en önemli günlerim onun yüzünden mahvoluyor. Bebeğim büyüdüğünde onu bakmış beni ise ilgisiz anne olarak bilecek halbu ki tam tersi it gibi ev iş yardıran benim.
Polatalemdar OzlemC çok üzüldüm ya gerçekten ne olursa olsun bence bebeğinizi bırakmayın nasıl dayanicaksiniz ya 🙁 bırakın gitmeyin mecbur gidicek böyle erkek mi olur ya