Ceylan634 Bebek karnımda olmüştü normalde12 hft ama meyersem bebk 5 hft gelişmemiş kabibyok olmüş dedi kürtaja alindim hakimda hayırlısı buymuş ama ins gunun birinde🥺😔🤰
mommys1 Ceylan634 üzülme canım Allaha dua et bana da aynısı oldu 8 haftalıkken kalbi durmuş 12. haftada öğrendim kürtaj oldum sonra tekrwr hamile kaldım ve şuan bebişim kollarımda Allah daha güzelini nasip eder hakkınızda hayırlısı olsun 🌸
MadameNoire Ceylan634 lütfen üzülme kuzum benim de 12 haftalik iken organları gelisemedi ve kurtaj oldum ama 2 ay sonra tekrar gebe kaldım 7 aylık olduk çok şükür Rabbim hayırlı olanı bilir.. geçmiş olsun sen sağlıklı sıhhatli ol gerisi hallolur Allahin izniyle🤲🏻💕
Safiye2 Ceylan634 üzülme canım Allah’a dua et bol bol ben 3 kere yaşadım aynı durumu kalp atışları durdu bebeklerin bak şuanda hamileyim doğuma günler kaldı herşey Allah’tan demekki hayırlısı böyleymiş rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah 🌸
mommys1 Ceylan634 bana 1-2 ay sonra tekrar düşünebilirsiniz demişti ben ocakta kürtaj oldum nisanda hamile kaldım
Safiye2 Ceylan634 inşallah canım benim hiç üzülme o bilir geleceği vakti zamanı kızına sarıl kendini toparla daha güçlü olman lazım 🌸
mommys1 Ceylan634 olur olur Allahın izniyle ben hep dua ettim verende alanda sensin rabbim hayırlısını ver diye isyan etme hiç daha güzel hayırlı haberler alırsınız inşallah 🙏