canparelerim_ Mira_ll13 evlendikten tam 2yıl sonra hamile kaldım, tabi korunuyorduk. Çocuk düşünmeye başlayıp korunmayı bıraktıktan bi kaç ay sonra hamile kaldım.
Greenleaf Mira_ll13 3 yıl 7 gün sonra falan, korunuyorduk, doktora yapıyorum bitsin de öyle mi olsaydı demiştim ama Allah a şükür 🙏🏼 🥲
rabisskocc Mira_ll13 kız ne ayı, keşke ay olsa😂 ben evlendim o gün olmuş bi ay önce nikah olmuştu herkes düğün tarihini bildiğinden evlenmeden hamile kaldım sanıyor o yüzden😅
Nunu20 Mira_ll13 o 1 ayida guya çocuk yapmak istemiyoruz karari almistik korunduk ondan sonraki ay bi kere korunamadik gebe kaldim 😅eşime doyamadim daha 🤣
karaguzelirem_ 3 yıl sonra 2 sene korunmuştuk son 1 sene bıraktık korunmayı fakat bir türlü hamile kalamıyordum doktora gitmiştik öyle 3.senem de hamile kalmış oldum
Neslihankrhmt Mira_ll13 tam 1 buçuk sene sonra ama kaybettim 🥺 şimdi yeniden hamile olabilirim inşallah vardır
gizem-cbn Mira_ll13 düğünüm oldu haziranda Temmuz’da hamile olduğumu öğrendim 🫠 şimdi Şubat’ta doğacak inşallah neyse erken oldu ama bunu da aradan çıkardım diyorum 🤣🤣
Susam59 Edaacar-ozkan valla bende hayret ederek okuyorum, ne cesaret, evliliğin ilk senesi zaten başlı başına sancılı, insanların gözü mü kara anlamadım
umutsmom20 Edaacar-ozkan 30 yaşındayım 9 senedir tanıyorduk birbirimizi ve 2 yıllik ilişkimiz vardı ilk ay hamile kaldım 26. Haftadayiz çok istiyorduk Rabbim nasip etti öyle düşünmeyin 😊