egecandeniz elahuma Ay ne güzel bu bir sorun değil normal beslenmen devam ettiği sürece sorun yok kilo verenler bile oluyor ilk aylarda. ben 5 aylık hamileyim 6 kilo aldım yine aşırı şişiyorum ben ilk gebeliğimde 52 kilodan 78 kiloya cıkmıştım 26 kilo almıstım balon balığı gibi olmustum 🤓
Hmsrln elahuma bende 18. Haftamdayım ve almadığım için çok mutluyum🤭 çünkü son aylarda ister istemez çok alınıyor. İlk gebeliğimde 23 kilo almıştım, inşallah yine o kadar almam ki şimdilik iyi gidiyor ☺️👍
busraburakefe Kilo almanız gerekmiyor şuan önemli olan bebeğin kilo alması gelişimi iyiyse ne kadar az kilo alsanız o kadar iyi son aylarda zaten alırsınız büyük ihtimalle
berfin1621 Ben de 4-5 aydan sonra kilo almya başladım ama hızlı aldım bu defada. Bebek sağlıklı olsunda bu bir sorun degil☺️
elahuma Teşekkür ederim arkadaşlar bebek almıştır o halde 😀uygulamada 4 5 kılo alınabilir yazıyordu bende aynı kiloda olduğumu görünce ne oluyor dedom
Imcea Bebeğin gelişimi iyiyse sizin kilo almanız o kadar da önemli değil..bende 4 aylığım hiç almadım aksine 3 kilo vermişim..
S12e28h46 @elahuma bende daha hiç almadım ama artık geceleri acıkmam çoğaldı kendimi engellemek istiyorum salata vs yiyorum ama nereye kadar devam eder bilmiyorum almamaya çalışıcam 12 13 haftalıkken 80 gr dı bebek yanı 15 haftalık olucak kılo sahipti ama kefir yatmadan önce bir bardak mutlaka içiyorum hem bagırsaklarını çalıştırıyor hem çocuğa kılo aldırıyor
Hazal- elahuma önemli olan bebeğin alması bir de bulantilariniz falan varsa alınmıyor o dönem. Ben 35. Haftadayım 4 kilo aldım ☺️ bebeğin gelişimi önde gidiyor
MommyLeyla elahuma Ben 32. Haftaya kadar sadece 3 kilo alarak gittim, 32 de erken doğum yaptım, doğumdan sonra 6 kilo gitti otomatik olarak. Kilo almaman gayet iyi, sonrasında karnın kocaman oluyor kilo almasanda zaten