Semra03 Kızlar İstanbul Avrupa Yakası’nda önerebileceğiniz Devlet Hastanesi kadın doğum var mı acil 9 haftalığındayım Zeynep Kamil’e gidiyorum ama Orası çok uzak kalıyor Buradan önerebileceğiniz hastane var mı
Dilan_Deniz Semra03 medipol esenleri öneririm çok memnun kaldım ben şehruz soysal’a gittim 11 gün oldu sezaryen olalı
Masym34 Özel iyi bir hastane var Medicine atlas üniversitesi var Fatma Türkan Ayan çok iyi bir doktor
Masym34 Momunddad yok değiştirdim Bahçelievler medipole geçtim Necla Ülker ‘e , Fatma Türkan ayan dan da memnundum ama hem hastane hem doktor ve doğum ücreti açısından medipole geçtim
Momunddad Masym34 anladım şuan Medipol de ne kadar doğum ve muayene ücretleri bende medicine daha uygun diye biliyorum
Masym34 Momunddad Medicine muayene 1000 normal doğum 19.500 sezeryan net bilmiyorum 25-30 arası Medipol doç olmayan doktora gidiyorum muayene 900(eşim sağlıkçı 650 ye falan geliyor muayenede ve Nst indirimli ) Doğumda 16,500
aslanmom1992 Masym34 eşiniz devlette mi sağlıkçı ben de devlette sağlıkçıyım da bize de geçerli oluyor mu indirim bilginiz var mı
Masym34 aslanmom1992 evet devlette sağlıkçı memur indirim muayene de ve nst de tek indirimli oluyor doğum ücretinde maalesef indirim yapılmıyor