Emrealtay Merhaba kızlar kız bebek sağ da erkek bebek sol da duruyormuş öyle duydum sizce doğru mu kız bebek ne tarafta erkek bebek ne tarafta durur 😃
Sevil0404 Emrealtay Bizim erkek hareketlerini hissettiğimden beri hep solda galiba doğru diyorlar bende saçma buluyordum 😂
Fener1608 Emrealtay Ben de çok duydum ama mantığını hala çözemedim neye göre söylüyorlar onu benim oğlum olucak kafası sol tarafta ayakta sağ tarafta bildiğin yatar pozisyonda duruyor hep şimdi sağ tarafta mı oluyor sol tarafta mı anlamadım 😂😂
kumsal2727 Emrealtay canım benim sağımda hep ağrı hissederdim ilk sıralar şimdide hareketleri hep sağda solum daha boş 31 haftalık gebeyim . Hiçte alakası yok 😂bana dediler yüzünde sivilce çıkıyor kızın olacak yok kalcan kilo almış kızı olur ben bütün dengeleri bozdum galiba . Tek tutan şey midemin bulanmamasi oldu erkek çocuğu mideni bulandirmaz derler kız çok bulandirirmis ve ayaklarım çok üşüyor
LamiyaCetinkaya Emrealtay ben bu sağ sol olayını hiç anlamadım açıkçası. İki oğlum da karnımda yan durduğu için ben direkt ortada mı hissettim acaba 😂
Fer4h Emrealtay hayır alternatif tıp kitaplarında yazıyor fakat tam tersi kız ise sol kasıkta ağrı sola yatma isteği erkekte sağda kramp ağrı ve sağa yatma isteği diye geçiyor fakat bu ilk bi kaç hafta için geçerli yani öğrendiğiniz ilk haftalardaki belirtiler için ama genele vurmak doğrumu tatışılır
Burcu9125 Emrealtay valla benim kız sağda. Hatta öyle bi sağa yerleşmiş ki sağ böbreğimi 1,5mm genişletmiş. Gecen hafta kontrolde ortaya çıktı.
Smgemr Emrealtay ilk bebeğimi solda hissediyordum soldaydı hep cinsiyeti erkekti, bunda da sol tarafta hissediyorum henüz cinsiyetini öğrenmedim ama bence erkek🌸😂
Hulo2105 Benim hep sağda sanki sağ yumurtalığım sızlıyor hep dönerken falan da hep sağ tarafta ağırlık var gibi. Ultrasonda da sağ köşedeydi. İlk günden beri erkek hissediyorum bakalım daha 8+2 yiz. Fetal dna yaptırıcaz 1 aya öğreniriz cinsiyeti🐣