ceyblog Selam kızlar. Kanda veya idrarda gebeliğinizi ilk ne zaman öğrendiniz. Döllenmeyi aşağı yukarı biliyorsanız kaçıncı gününde testlerde çıkmaya başlar
Myrtle ceyblog adete 6 gün kala erken gebelik testi hafif cift cizgi cikmisti. Reglden 5 gun sonra falan kanda 800 kusur ile ogrenmistim
MomsE ceyblog gecikmemin 13. Günü öğrendim geç döllenme olmuştu. İdrarda öğrendiğim gün kan verdim 182 değerle de kanda öğrendim 2 haftalıktı 🤭😅
Aleve Adet bir gün geçti yaptım kan testi 0.100 çıktı beş gün sonra bidaha yaptım 51.8 yani bazen kanda da çıkmaya biliyor
ceyblog Aleve geç dollenme olabilir mi ilişki tarihlerini hatirliyor musunuz? Benimde adete 4 gün kala 0.650 çıktı. Sizinki umut oldu
yenidenanne34 ceyblog yumurtlamadan sonra 9. Gün yani adetime 5 Gün kala once kaset testte gördüm belli belirsiz gölge ayni Gün kan verdim beta 10.82 çıktı
Ahsen_ahsen Adetime 4 gün kala kaset test yaptım silik çizgi çıktı, gidip kan verdim değerim 29 çıktı 😅 bende aynı marka testten alıp 48 saatte bir yineledim, her yaptığımda ikinci çizgi daha koyu oluyordu.
mrym32 Ben dün öğrendim çatlatma iğnesinin 12. Günü idrarda hiç test yapmadım direk kan verdim 26 ile öğrendim
mrym32 sakinanneee3 maşallah 🧿 cinsiyetiniz ne bana da dua edin artışım düzenli olsun bı dış gebeligim bı kimyasal gebeligim var
Nilay-Duru İlk gebeligimi adetim bir gün geçince ikincisini de iki gün geçince evde test yapıp öğrenmiştim. Zaten varsa hemen çıkıyor testte şüpheye düşürmüyor genelde