Kbrcfrzynperdgn-6106 Ben bugün detaylı ulturason a girdim doktor çok ilgiliydi Ahmet Can acaba normal doğum yapan varmi nasıl memnun kaldınız mı
Nesli46 Kbrcfrzynperdgn-6106 detaylı ultrason kalitesi nasıldı acaba renklimi bide sonuçları nasıl veriyorlar
Kbrcfrzynperdgn-6106 Nesli46 çok uzun sürmedi renkli ulturason veriyorlar ama benimki çok hareket ettiği için doktor cikartamadigini söyledi
Nesli46 Kbrcfrzynperdgn-6106 fiyatı çok uygun ama pek emin olamadım 725 tl demişti birisi sanırım ama ben 1500 tl olan yere gidicem genede😄
Nesli46 Kbrcfrzynperdgn-6106 ben muayene olmadım daha tekirdağdan gelicem istanbula ayın 22 sinde randevum görüntüleme merkezi benim gideceğim yer direk fatihte
Ceyizlikanne Nesli46 güzeldi orası bende orda yaptırdım 15 20 dakika bakıyor her konu hakkında bilgi veriyor doktor renkli olarak veriyor bi kağıtta 6 kare şeklinde vermişti bize
Nesli46 Ceyizlikanne peki kendi doktorumuza ileteceğimiz sonuçlar nasıl veriliyor onu da merak ediyorum
Ceyizlikanne Nesli46 bi poşet içinde bütün evrakları verdi her şey yazıyor içerisinde extra CD olarakra veriyor
Kbrcfrzynperdgn-6106 Meryeminannesi20 yani bir kere gittim işimi gördüm doktor ilgiliydi detaylı anlattı memnun kaldim