La_Liberte Enesinn_annesiii çok anlayamadım çık net değişil☺️ Hanımefendinin bebeği çok netti o sebeple tahmin yürütebildim. Sağlıkla gelsin 🙏🏻😌
caglaaaa0 Emrealtay ben de oradayım Mehmet zeki Ünal var ona da bakabilirsin dr olarak ben çok memnunum ve ultrasonu daha net daha kaliteli bence kendisi de ilgili 🫶🏻
Emrealtay caglaaaa0 sadece bı tane doktor var Anadolu’da Ahmet bey ama ben pek memmin değilim pek bilgi vermiyor
Esmam_ela25 Tgce_06 https://mutluresim.com/image/nxDENs ay seninki erkek kesin bende seninle aynı durumdayım öğrenince yazarmışsın canım 😂
caglaaaa0 Emrealtay özel muayenesi var canım eslem hastanesiyle bi de bi hastane daha anlaşması varmış doğumu da orda yaptırıyormuş, devlettede remziye’ye gittim ben ama çok sıkış tıkıştı memnun kalmadım
caglaaaa0 Emrealtay cnscagla_ instagramdan istek at detaylı bilgi vereyim canım ben hep gidiyorum ona çünkü
Emrealtay caglaaaa0 ya ben de ona gittm bı kere berbat beni hiç konstrmadi catalda ultrasyonda karnimdan bakti yatak bile yok bı sorduğu soruyu defalarca soruyo hiç bişey soramaadim edemedim aşırı canımı sıktı şimdi başka birine aldim bakalm o nasıl