3438FG keşke her yerde her zaman dillerden düşmeseler gönül bunu nasıl istiyor ama sizde biliyorsunuz ki acı gerçeği bu ülkenin. Bir kaç dakikalığına ekranlarda görmekle kalıyoruz. Bunu keşke biz değiştirebilsek ama gücümüzün yetmeyeceği gerçeklerle yüzleşmek zorundayızda aynı zamanda. En güzeli dua ile haşrolmak biliyorsunuz.. Zaten yerleri belli, hepimizin olmak isteyeceği cennetten bahçeleri garantiledi bu kahramanların her birisi🫶🏻 Rabbim sabır yağdırsın yanan yüreklere, ailelere.. düğüm düğüm oluveriyor susuyor insan el mahkum. Yüreğinizi ferah tutun, size kısa birşey anlatayım. Bir peygamber döneminde çocuk isteyen bir aile gidip peygambere durumu anlatıp Allah ile görüşüp olup olmayacağına istinaden cvp istiyor. Peygamber görüşüyor ve diyorki sizin cocugunuz olmayacak diyor Rabbim aile perişan şekilde ayrılıyor kadın umutsuzca tam canına kıyacakken bir adam görüp lütfen canına kıyma cocugun olacaktır gönlünü ferah tut diyo kadın ve kocası bir süre sonra kucaklarında bir bebek ile peygambere gidip kendisinin bi yalancı oldugunu cocuk sahibi olduklarını söylüyo tabi peygamber mahcup bir vaziyet icinde Yarabbi ben senin dediğini söyledim ama sen evlat nasip ettin haddime değil ancak mahcup oldum deyince yüce Rabbimizden bir cevap geliyor doğrusu ben o kullarımın kaderine evlat yazmamıştım fakat hatrımda nazı geçen duasını sevdiğim öyle bir kulum benden bu aileye evlat vermem icin dua etti ki ben onun duasını geri çeviremedim der.. Dua edelim 🤲🏻 kimin duası kabul olur bilemeyiz. Müslümanın müslümana ettiği duanın muhteşemliğini zaten biliyoruz. Rabbim tüm evlatlarımızla beraber kardeşinizide hakkıyla görevini bitirip size kavuştursun inşallahhh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻