esrakayaanit Kızlar bugün 29+0 oldum. Son 1 haftadır sadece sol bacağımın kemiğinde dayanılmaz bir acı yaşıyorum. Herhangi bir uyuşma yok, karıncalanma yok. Sadece birden ağrı giriyor ve geçmek bilmiyor. Bu tarz bir şey yaşayan var mı?
Mavidunyamm esrakayaanit artık öyle olacak maalesef doğuma kadar. Ben 38+5 im aynı tarif ettiğin gibi acılar yaşıyorum
Tatar59 esrakayaanit magnezyum kullanırsan geçer. O bir ilaç değil, takviye gıda hemen hemen her gebe kullanıyor. Ağrı varken günde iki tane alıyorsun. Eczaneden gidip alın hemen rahatlayin
Mavidunyamm esrakayaanit ben şunu fark ettim soğuk olduğu zamanlar daha çok ağrım oluyor. O yüzden kendimi hep sıcak tutmaya çalışıyorum şuan bile üzerimde yelek var ayağımda patik var. Birde tabiki magnezyum da hafifletiyor
Tatar59 esrakayaanit bilemiyorum ki belki romatizmal biseydir sizinki. Doktorun numarası veya Instagram hesabı varsa yazın, özel hastane doktoru ise mutlaka cevap verir
esrakayaanit Mavidunyamm terliyorum öyle olunca da, ondan çok kat kat giyinmiyorum ama balkona çamaşır serdim 10 dakika sonra başladı ağrı, daha yeni yeni geçiyor 🥲
Mavidunyamm esrakayaanit doğumdan sonra da kendini sıcak tutmazsan çok sıkıntı yaşarsın. Hem soğuk enfeksiyona da sebep oluyor
leycnr_1335 Haftadan beri çekiyorum içmediğim magnezyum kalmadı bu gece 4 e kadar uyutmadı ağrı 29+6 haftadayım 😞