Bilge24 Merhabalar 6 haftalık hamileyim kesemin düzgün gözükmediğini söylediler aranızda böyle bir durum yaşayan var mı
Duha_4545 Melisayldrm aynısını 8.07 çıktığında doktor bana da söylemişti hata değerin sıfırlanablr demişti ama iki gün sonra yükseldi ben adet gecikmem olmadan nezle grip şikayetiyle gittiğim zaman öğrenmiştim 🥰
Melisayldrm Duha_4545 bende daha regl tarihime var betam yükselmiş diye mutlu oldum ama belirtilerim 3-5 saattir yok korkuyorum
Duha_4545 Melisayldrm benm de 0.100 0.200 çıkıyordu hatta 8.07 olmadan 4 gün önce tekrar beta yaptırdığımda yine 0.200 çıkmıştı negatifti içini rahat tut bence hamişsin
Duha_4545 Melisayldrm göğüs hassasiyeti ara ara gelip gidiyor bende de korkma bence stres yapma kendine
Sevgiikaba serap123- bende mide ve bogaz yanması çok oluyor ne yapmam lazım Ve bel ağrım çok fazla oluyor 9+1 haftalığız
Zeyyno_ serap123- Birşeyi izleyince hemen ağlamam geliyor ve bulantı için ilaç kullanıyorum şimdilik böyle bakalım neler olacak bu hafta🤰
Duha_4545 Melisayldrm rıca ederim 🥰 ama yarın haber ver bize de inşallah hayırlı haberlerle gelirsin 🤲🏻
Arelmom_ Melisayldrm merhaba bende 3+6 günlük hamileyim 5 gün gecikince farketmiştim ilk kan testim:1175 ikinci :2912 çıkmıştı benim hala belirtim yok ara ara göğüs hassasiyeti olup geçiyor ama kahverengi lekelenmem var o beni biraz korkutuyor
Arelmom_ Melisayldrm ya çok teşekkür ederim kendimi bugün o kadar korkuttum ki iyi şeyler duyunca istemsizce gözlerim doluyor doktor progestan başlattı ağrım var azcık kasıklarımda normal mi yaşadınız mı sizde 🙏🏻