serap123- goktugalpmom benimde öyle bende yumuşayınca korkuyorm ama çoğu kişide oluyormuş içinizi ferah tutun🥰
Lamiyye_Yilmaz serap123- bendede hem goguslerde hassasiyyet var karn altim agriyo bide asiri vucudum kasiniyo ayaklarm kollarm bide sirtim feci sekilde kasiniyo
Hatice_0691 9 hafta gebeyim mide bulantım başladı ve lekelenmem var doktor düşük tehlikesi var dedi ilaç verdi dua Edin Allah rızası için zor dönem geçiriyorum
goktugalpmom serap123- bende 8 haftalık tereddütlerimiz bir olmuş birde ilk gebelık baya tedirginim 😃
serap123- goktugalpmom sağlıkla kucağına alırsın insallah benim bi oğlum var bu ikinci olacak insallah 🥰
Biranne_64 6.haftadan selam bende karında kramplar çok uyku iştahsızlık ve burun tıkanıklığı var onun haricinde normal iki gün sonra allan izin verirse kalp atışlarını duyucaz
Boga_burcu_anne Eylulleylul bende 5 hafta 6 günlüğüm. Qyni belirtiler bende de var. Ağzımda hep bi acı tat. Koku hassasiyeti. Mide bulantısı hep yatıp uyuma isteği.
Hilalll85 10+4 bulantılarım beşten itibaren başladı ama en büyük şikayetim hazımsızlık. Doktorum bulantın varsa bebek iyidir dedi bende midem bulanmayınca korkuyorum ama bulanınca da yatak döşek 😂
Aleyndeniz serap123- 12 haftalık olduk ikili tarama için salı günü kontrolum var ve ikili tarama sonucuna çok korkuyorum sonuc iyimi olur kötü mü olur diye. İçimi korku sardı bu pskolojiden çıkmak istiyorum iyiyi düşünmek istiyorum ama kötü pskolojiden çıkamadım Benim gibi endişe içinde olan varmı ?