2melkannesii 1palyaco alın tabi içinizde kalmasın sonra kalmıyor stokları tükeniyor yada zam geliyor 🙂
MomsE 1palyaco bence değil ortak renkler gri, bej, beyaz falan alınabilir özellikle bebek arabası, park yatak veya beşik, anakucağı kıyafetler zaten her türlü alınır büyük şeylerden başlayabilirsiniz
elifdiyorkii 1palyaco ben 13 haftada bir kez sordum çok küçük dedi bakmadı bile yani 😂 16 haftalık oluyor devlete gittiğim de söyler diye düşünüyorum zaten özelden öğrenip gidicem ama
Elfckmn 1palyaco ben 14+5 de doktorum söylediğinde ufak ufak almaya başladım detaylidan sonra da diğerlerini alıyorum şuan 27 haftalık olduk yavaş yavaş devam ediyorum almaya besikti battaniye vs ilk çocuğumda var birşeyler ona rağmen bitmiyor ihtiyaçlar
1palyaco Elfckmn evet benim hiç yok ben baya zorlanacağım galiba o yüzden başlayacağım artık bian önce 🌸
Elfckmn 1palyaco hepsini birden almak ekonomik olarak da ağır gelebilir bir de sürekli farklı ürünlerde indirim oluyor takil edip almakta fayda var yavaş yavaş
matmazellayy 1palyaco bence son aya bırakma canım kıyafet olarak Unisex tercih edip bi kaç parça erkek kıyafeti alabilirsin ben de şimdiden başladım alışverişe çünkü baya maliyetli olacak son ay bende 16. Haftamdayım küvet alt açma bakım seti Müslin ve penye battaniyeler anne bebek çantası vs aldım önümüzdeki ay da alacağım cinsiyeti henüz bilmiyorum onun için unisex kıyafet tercih ettim daha mantıklı oluyor kız olursa da olur 2. Çocuğun erkek olsa da olur zaten büyüyünce unisex alınmıyor neyse o alınıyor yenidoğan da hemen büyüyor ondan unisex daha mantıklı
1palyaco matmazellayy evet haklısınız bende başlamaya karar verdim son ana bırakınca hem maddi olarak yorar hemde fiziken insanı yorar .
Greenleaf 1palyaco ben kıyafet vs daha çok almadım perşembe günü detaylıyı olduk, kilosu da ne olur bilemediğim için biraz daha son 28. Haftalarda alayım diyorum. Ama odası, ana kucağı, puseti, arabası vs hazır
1palyaco Greenleaf bende öyle kıyafeti sonlara doğru bırakırım diye düşündüm tabi beğendiğim birşey olursa da alırım .
aslhnkrts9 1palyaco zaten seçenek çok çeşit çok hem bütçeye uygun içine sineni bulmak cidden zor almak içinden ziyade fikir amaçlı da bakılıp indirimden alınabilir mesela ben bebek arabasını joie marka istoyodum indirime de girmiyordu ben başka marka bebek arabası aldım uygun fiyatlı diye bi hafta sonra indirime girdi joie pişman olduk aldığımıza kafanızda tarz olarak belirlerseniz daha kolay olur
Nill_ 1palyaco biz 20 haftalık olduk doktor detaylıyı bekleyelim dediği için bekliyoruz%90 erkek gibi ama bekleyelim dedi. Daha bsy almadık
1palyaco Nill_ bizimde erkek. Bence kesin dedi doktorum ama ben yine de kıyafet konusunda detaylıyı bekleyeceğim .