Hdeniz61 Kızlar merhaba. Süt çoğaltmak için önerileriniz var mıdır? Bebeğim 18 günlük ve sütüm çok az geliyor. Bu durum beni perişan ediyor. Bebeğime yetemiyor hissiyatından sürekli ağlıyorum 😢😢
KuzeyinAnnesi10 Hdeniz61 annem hep şekerli şeyler yedirdi bulgur pilavı sütlaç hoşaf yedim. Hurma yedim bol bol ve meyve suyu falan içtim. Takviye olarak hastanede Bestlak kullanmaya başladım ve her gün 1 2 defa süt sağma yapıyorum ki kanallarım açılsın.
Nurr_22_22 Hdeniz61 bol su içtim tahin pekmez bende çok sut yaptı kızım 11 aylık hala yerim yeşil yapraklı sebzeler bulgur bunlar da süt yapar
rukiyee23 tatlibebegim_ valla çok güzel bir not tutmuş sunuz daha doğum yapmadım ama hemen ekran resmini aldım ne olur ne olmaz diye çok, faydalı teşekkürler emeğinize saglık 🌸🌸
Elfckmn Moralinizi yüksek tutmaya çalışın galactago diye bir damla var ondan fayda gören çok bol bol su için en önemlisi su syr sağma makinası varsa bebeğinizi emzirdikten sonra sağım yapın bol bol emzirin süt gelse de gelmese de emzirin ve sağın zamanla çoğalır inşallah
Hdeniz61 Elfckmn içiyorum günde 3 litre. Sağım da yapıyorum yine de çoğalmadı 🥹 damlayı duymamıştım alayım. Teşekkür ederim 🩷
Hdeniz61 KuzeyinAnnesi10 bende yiyorum herşeyden yemediğim içmediğim şey kalmadı . Stresten mi artık bilmiyorum artacağına azalıyor sanki 😥
Defnemustafa Hdeniz61 en önemlisi yemek yedikten sonra uyuyun sütünüz hemen dolar ve ekmek pilav incir hoşaf bunları tüketin . Elle sağımda yapın çoğalır
tatlibebegim_ rukiyee23 rica ederim bende daha doğum yapmadım yaptığımda uygulayacağım bunları vallahi işimize yararr🥰
happykis12 Hdeniz61 31 haftalık erken doğum yaptım bunu önerdiler aktardan aldım günde iki kez içiyorum ertesi gün sütüm geldi kesinlikle deneyin
KuzeyinAnnesi10 Gule1- evet baya yaradı çok şükür canım 😘 damlayı hatta bıraktım 3 gün kullanıp o kadar işe yarıyor
Hdeniz61 Bastık dediğin şey ne anlayamadım. Helva , tahin pekmez, hoşaf , incir süt yapacak ne varsa yiyorum ama bir değişiklik göremedim 🥹
Hdeniz61 KuzeyinAnnesi10 buradaki önerilerle galactoge damla aldım ama çok bir fark göremedim maalesef. Bestlak damlayı da denerim. Teşekkür ederim 🌸