mervedmrcn merhaba hanımlar bi kaç gün önce anne olacağımı öğrendim 🥰 şimdi doktor randevusu alacağım medar hastanesinde Aslıhan kal kaymaza. Aranızda aslı hanıma giden anneler var mı ? Muayene ücretini de öğrenmek istiyorum..
071018 mervedmrcn orda Burak hazine doktor da var oda çok pozitif bir doktor sakarayayla alakam yok ama instagram da görüyorum baya ilgili pozitif araştırın isterseniz 🥰 hayırlı olsun bebeğiniz
Kubrakrdag mervedmrcn Aslıhan hanımı kesinlikle önermiyorum sebebini sorarsanız ilgili değil birde randevunuzdan 1 saat kadar bekletiyor boş yere para vermeyin ben Tuba Düzcan takipliyim memnunum doğumu onda yapacağım size önerim ya Tuğba hanım yada Reyhan kaplan
mervedmrcn 071018 çok teşekkür ederim ben de aslı hanımı uzun zamandır takip ediyorum güler yüzlü oluşu ve yapılan yorumlar beni çok cezbetti
Nurbusra_ mervedmrcn aslı hanımı çok duydum ben gitmedim ama giden tanıdıklarım oldu sanırım muayene ücreti 1100 gibi bişey şu anda öyle duydum ama emin değilim ben Sedat umura gidiyorum çok iyi doktor 🙂
Nurbusra_ mervedmrcn Sedat bey için mi diyorsun ben gebelik öncesinde de 4 5 ay hamile kalmak için gittim aşılama yaptırdım hep aynıydı hatta tüp bebeği İstanbul’da yaptırdım 3 aylık hamileyken Sedat beye gittim tekrardan biraz çekinerek gitmiştim ama çok iyi karşıladı çok güzel haberle gelmişsin falan dedi
ErnurBc mervedmrcn yılbaşı öncesi gitmiştim 865 ti şimdi 1150olmuş sanırım. 18inde randevum o zaman öğrenirim kesin şekilde
mervedmrcn Nurbusra_ kendine klinik açmış zaten ilk düşündüğüm oydu sonra aslı hanımı keşfettim daha samimi geldi bi ki kişiden de duyunca onu tercih etmek istedim
Nurbusra_ mervedmrcn her doktor herkese iyi gelmiyor ben böyle düşünüyorum hangisine içiniz ısındıysa onunla devam edin derim 🙂