Smrhsyn r_2145 çok erken değil mi cnm 20 den önce bakmadılar bana 21. Haftada girdim. Özellikle 20. Haftaya gelmemi beklediler daha net görebilmek adına
SenaBM r_2145 22. Haftamda kontrolüm vardı doktorum önümüzdeki hafta yani 23. Haftanda gitmemi söyledi. Perinatoloji sordu şuan kaç haftalıksın diye 22 demiştim onlarda 23te alalım seni dedi
Telasli_anne_adayi Ben 13 haftalıkken gidip randevu aldım 24. Haftada gircem Allah’ın izniyle kendi doktorum geç olur dedi ama bence ideal burdan da yorumları okuyunca içim rahatladı
Snm06 r_2145 ben 21. Haftada girmiştim zaten geneli ondan sonra öneriyor Bebek biraz daha gelişip büyüdüğü için ondan önce de bi sorun olursa yonlendiriliyor zaten perinatolojiye
Brkn r_2145 benim doktorumda 19da yanıma gel 21 haftanda detaylıya gideceksin dedi seninkini biraz erken demiş sanki
YesimYilmazArdic r_2145 22. Haftada giricem bende. 2 şubata randevu aldım. Doktorum 22de gitmemi söyledi
Lavinya_21 Bernuska siz hangi sehırdesiniz cnm. Bende 16 şubatta giricem ama o zmn 29 haftalık oluyorum