Birbebekumudu Selam kızlar 6 haftalik gebeyim fakat mide bulantısı var 3 4 gündür midem bulanıyor sanki böyle kaynıyor ama kusturmuyor. Sizler çözüm olarak ne buldunuz paylaşırmisiniz sürekli uyumak istiyorum sadece uyuyunca geçiyor.
semra2598 Birbebekumudu canım bulanti psikolojikte olabilir. Kendini başka şeylere odakla kusturmuyorsa psikolojiktir. Midem bulanıyor diyip uyuma daha çok devam eder. Bazende ne yapsan geçmiyor ne iyi geliyorsa onu yap.
Oyku60 Birbebekumudu 6. Haftada başladı şuan 8 deyim devam ediyor cnm doktor mecburen ilaç verdi bana biraz rahatlatti
Birbebekumudu semra2598 canım kum da düşürüyorum sanırım onun etkisi de var surekli midem kaynıyor ağzımın tadı yok
Birbebekumudu Oyku60 ay inşallah bana da verir benimde bu hafta kalp atışını dinlemeye gidicem. Agzimda hep tuhaf bir tat var kusamiyorum sürekli bi bulantı var
Birbebekumudu Oyku60 adı prilam mi ilacın reçetesiz alabiliyormuyum. Sigorta yeni yapıldı 30 unda gidicem hastaneye ama dayanamiyorum
Oyku60 Birbebekumudu yazdırma dan alırsanız pahalı olabilir yazdirirsaniz daha hesapları olur cnm yinede bir sor eczaneye uygun gelirse al istersen
Birbebekumudu Oyku60 bugün doktora gittim yazdı canım sabah 2 tane gece 2 tane aldım ama hala midem kaynıyor tam anlamıyla ne zaman etkili oluyor kac gun kullanımında?
Oyku60 Birbebekumudu düzenli kullan canım benimkini hafifletti bin şükür gerçekten çok zor bulantı kusma çok iyi anlıyorum seni
Oyku60 Birbebekumudu canım tamamen kesmiyor ama hafifletiyor mesela ben sabahları kusuyorum ama gün içinde biraz rahatlatiyor onu içmesem tüm günüm bervat geçiyor dilerseniz kontrolde doktorunuza bı söyleyin belki daha etkilisi vardır
Sevgi1312 Benim de sudan bile bulanıyodu midem hiç beslenemedim hep hasta gibi gezdim 12-13 haftadan sonra azalmaya başladı büyük ihtimal senin de o zamanlarda azalacaktır ancak