Merhabalar arkadaşlar🌸
Öncelikle burada verilen destekler, paylaşımlar öyle güzeldi ve özeldi ki:) beni rahatlattınız bazen üzüldüm tabii ama 39 hafta su gibi. geçti bence:)
Her şey için teşekkürler🌸😍
38+6 için hemeroidlerimden dolayı sezeryan doğum kararlaştırdık:) 11.01.2024
Perşembe sabah 7:30 da hastanedeydik giriş işlemleri, evrak imzalama sonra doğumhane servisine hazırlığa gittim. Başlıyordu:) nst takıldı damar yolu açıldı, kan alındı. Üzerimi değiştirdiler o süreçte bir şey yemediğimden oğlum sesi çok derinden geliyordu. 2 kere çekildi nst. Sonra ebe geldi🙈 hadi. Gidiyoruz… Heyecan korku… Tekerlekli sandalye ile kapıya gittik. Herkes bana el sallıyor, gayet normal olarak gittim ama babamı ağlıyor görünce ben de ağladım tabii😞 kapıdan girdik o kadar hızlı girdik ki ameliyathaneye o ortamı görünce korkma hissi bile kalmadı. Sonra ameliyathane masasına oturdum pozisyonu aldım arkadan iğne yapıldı yani çok hafif yanma oluyor o da normal bence. Sonra yavaştan gelen o his. Bence çok iyi rahatlatıyor insanı alt taraf uyuşmuş. Sonda taktılar o ara hafif hissettim. Sonra doktorum geldi sana bir, şey yapıcam dedi yapın dedim bekliyorum ben daha. Hissetmedim dedim tamam dedi:) 5 dk sonra bebeğim yanağımda💙 inanılmaz bir duygu😍😍 sonra bana iğne attılar kolumdan rahim açılması için. Bebeğim kıyafetleeiyle geldi minnak💙 15 dk da dikim sürdü. Ama aşırı titredim öyle böyle değil. Sonra bekleme odasına aldılar beni orada ısıtıcı ile ısındım ama o titreme geçmedi. Sonra odamıza aldılar beni:) herkesin sizi beklemesi ve öncelikle tabii yavrunuzun sizi beklemesi müthiş bir duygu💙 sonra temas emzirme. En zorlandığım aşırı susama ve ilk kalkış🙈 hastanede ilk gece iyiydi bence sürekli iğne serum rutinler:)
Bizim hikayemiz böyle şu an minnak 3 günlük oldu bile💙 Rabbim isteyen herkese, bekleyen herkese güzel sağlıklı doğumlar nasip etsin 🙏
Uzun oldu kusura bakmayın🌸🙏