Meryeminannesi20 Yasanixxxx 34. Haftamdayım mide bulantısı yaşıyorum😄 sanki 5 haftalık hamile gibi şimdilik idare ediyorum sanırım akşamları bebek baskı yapıyor uzanarak geçiriyorum akşamları
B_eyaz Yasanixxxx güzel gidiyor şükür 34 üm bnde ama çok hastayım burnum falan tıkalı o zorluyor dogumada az kaldı
Annesii23 Yasanixxxx bende tam 34 teyim Allah aşkına sizin bebelerde bu kadar hareketli mi içimden kendi çabalarıyla çıkacak sanki 🙄
assliaslan Bende tam 34 oldum bugün 🫶🏻 şubatın 2.haftası gibi alıcaz dedi doktorum. Burun tıkanıklığı çok yaşıyorum ve aşırı yoruluyorum. Kasıklarıma baskı yapıyor bazen yürümede zorlanıyorum ama çok şükür halime 🤲🏻
Fundatercuman 33+6 14 şubatta doğum olacak benim de. Bazen diyorum hemen doğsun artık ama sonra diyorum daha erken 🥹 2.sezeryan olacak ve 2 sezeryan arası çok kısa o yüzden dikişlerim acıyor zorluyor beni 🥹 Ama yine de sağlıkla gelsinler tabi 🥹
Hilal2346 Kızlar bende 34. Haftadayım sezaryen olacağım da ikinci sezaryen ameliyatında doğuma yakın çatı muayenesi yapılıyor mu sizce bilginiz varmı ilk doğumda yapmışlardı çok agrimisti tekrar yaşamak istemiyorum 😂
Tinii_minii_mom Hilal2346 sezeryanda neden çatı yapılsınki. normal doğumda müsait mi normal doğuma diye bakılıyor snra sezrryana alınıyor