Sencer60 Sonnur2 cnm devlette mehmet kulhan var 10 numara dr.cok cok iyi ve pozitif biri ben imkan olsa hep ona gitmek isterdim ama hem cok yogun hemde her zmn bulamiyoruz.neonda sevil hanm yeni gelmis ama iyi diyorlar.
Berkaytuana Sonnur2 devlette paşa beye de iyi diyorlar. Neona gidiyorum ben inanç beye çok memnunum. Doğum için de bir çok arkadaşım neon da doğum yaptı gayet memnun kaldilar
Hicrandgndmr Sonnur2 neredeyse bütün doktorlara gittim diyebilirim. Devlette cenk bey, mehmet bey ve paşa bey çok iyiler. Neonda ise ben inanç beye gidiyorum ama 3 doktorda iyi bence
Bernaevcimen Sencer60 bende sevil hanıma gidiyorum çok memnunum. 5 ay oldu sanırım geleli çok ilgili bi dr.
Sencer60 Bernaevcimen evet ilgili diyorlar.gerci sali günü beni cok korkuttu ama haftaya bakicaz tekrar nasil olcak:) biz daha cok yeniyiz. Burda ilk inanc beye gitmistim ama bana pek iyi gelmedi. Sevil hanimda umarim iyi olur😊
Berkaytuana Sencer60 aa inanç beyden niye memnun kalmadin canım ? Ben çok memnunum tabi kişiden kişiye değişir bu
Sencer60 Berkaytuana cnm ben gittiğimde ben bisey sormasam cvp vermedi. Ben sorarsam konuşuyor. Yoksa hic bisey demiyor yapmıyor. Kist vardi onu bile söylemedi tedavi edici hic olmadi bende pek hosnut olmadim.
Hicrandgndmr Sonnur2 1140 lira canım normal doğum bir gecelik yatak parası ile birlikte. 1300 lirada sezeryan. Epidural istersen 1000 lira daha vermek gerekiyor
Berkaytuana Sencer60 geçen sene Mayıs da arkadaşım epidural normal doğum yaptı herseyi içinde 2000 tl ödedi tabi bu yıl ne olur bilmiyorum 😅
Sencer60 Berkaytuana cok seven iyi diyendr var belki o gun oyleydi bilmiyorum insan hali sonucta ama hani bizde o anda cok hassas oluyoruz belkide bana oylr geldi😊
Sencer60 Berkaytuana 😀😀😀😀 2500 fln sanirim epidural ile birlikte bir arkadaşım dogum yaptı da o oylr demişti. Cok para ama ya ne biliyim.
Berkaytuana Sencer60 canım ilk zamandan beri gidiyorum inanç beye gerçekten çok memnunum benim de tam tersi soru sormama gerek kalmıyor 😅
Berkaytuana Kızlar bide bisey sorcam kaç haftaliksiniz bilmiyorum ama 3 lu test yaptırdiniz mi? Fiyat ne?