Bnurd Minikkush9496 27+3 bu haftalara kadar çok rahat gebelik gevirdim ama kasık ve boşluk ağrılarım şimdiden çok fazla bir de ferritin eksikliğim var takviye almama rağmen zaman nasıl geçecek beni ne bekliyor bilmiyorum 🥺 bir an önce güzel kizima kavuşmak istiyorum.
Baharrrrxxx Nisan 24 görünüyor doğum tarihî , ilk oğlum 3960 kg ile normal doğduama zordu :) şuan kızım olacak ama aşırı zor hamilelik geçiriyorjm ilk aylar hep düşük tehlikesi yaşadık şimdi de yerinde durmuyor bel ağrısı çok fazla bakalım hayırlısı
nazazra24 Baharrrrxxx benim de 25 nisan görünüyor 😂 ama benim sezaryen olacak bu yüzden daha erken olabilir bir de kız çocukları daha erken gelir diye duydum 38-39.haftada doğum olabilir eğer bunu göz önünde bulundurursak benim de senin gibi kızımda daha çok sancım ve düşük riskim vardı ama şu an aynı senin gibi hiç durmuyor yaramaz olacak bu kızlar 😂
nazazra24 Minikkush9496 kız valla döndüğünü hissediyorum ben kendini döndürünce karnımı biri sıkıyormuş gibi ağrıyor sonra duruyor dönmesi bitince de tekmelere başlıyor ama şu an kafası mı yukarı da yoksa poposu mu onu bilmiyorum sırtımı yaslayıp oturduğumda göğüslerimin altında tekmelerini görüyorum iki dk sonra vajinamın hemen üstünde tekmeler atıyor yatağa yatınca da hem sağımda hem solumda tekme yumrukları hissediyorum kollarını açıp iki yerden vuruyor sanki kısacası 4 taraftan hissediyorum 😂
Minikkush9496 nazazra24 bende göğüsümün altda ve sağ sol tarafımda hiss ediyorum onun için acaba döndümü diyorum birde artık acıtıyor bazen göğüsümün altta vurunca
Baharrrrxxx nazazra24 oğlum 39+2 de doğmuştu benimde içime erken gelecek gibi geliyor şimdiden çıkacak yer arıyor gibi :)))
Kbrnrmrt Minikkush9496 Geçmişi unutuyoruz belki de. Bir de benim kolay aslında ne aşerdim be mide bulantısı yaşadım ama işte zor yani hamilelik.
Minikkush9496 Kbrnrmrt bende her 2 hamileliğim düşük tehlikesi erken doğum riski kusma baş ağrısı halsizlik böyle geçti🤦🏻♀️
Minikkush9496 nazazra24 1 kere başı aşağı şekilde dönsün ve öylece dursun sonra makat gelişi olmasın ya🤣