Merveangel Kızlar bikac gün önce instagram dan onlinecamasir.com sitesinden sipariş verdim saten kolları geniş sabahlik gecelik takımı indirimdeydi 345 den 225 düşmüş kacirmayim hep istiodum dedim ilk kez netten sipariş verdim bugün geldi ama saten yerine penye pamuklu kumaş yollamışlar iade yapmiyoruz diyolar doğru düzgün cevap yazmıyorlar siparis verirken hemen yaziyolardi videoda saten sattiklari manken gorselindede ürün saten halâ yok pamuklu firma böyle üretti diyolar yerleri eminonundeymis sizce yarın gidip direk ordakilerlemi konuşayım kafayi yiycem ya sinirim den ağlıyorum
Mucizem00 Merveangel ay Böyle sitelere sinir oluyorum hiç yazısmakşa uğraşma bence çünkü sonuc alamazsın direk yerine git değiştir canım
bulutunannesi33 Merveangel bende bebek bezı aldm kac paket bgn pranızı ıade etcez falan fıstan dıe maıl gndermısler cınnet gecırdım ✊
Mamiii20 Merveangel sizi mahkemeye vericem dediğinde paşa paşa iade alıyorlar . Bu senin hakkın zaten tüketicinin ne olursa olsun hiç bir sebep bildirmeden 14 gün içerisinde ürünü iade etmesi haktır