Neslimm Pelinizm ben cikolata yiyorm ama canım istedgi için deil sonrasnda midemi bayıyo orası ayrı 😂
Pelinizm Neslimm Bende hareket etsin die yemiştim 🙈 Normalde çok severdim ama hamileliğimde hiç yiyemiyorum tatlı😂😂Hep ekşiiii😜
Ozleemgdk Pelinizm Allahım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah insan düşünmeden edemiyor cinsiyet merakı 🥰🥰🥰🙏🏼
Melikeumut Selam kızlar 13cü haftamız çok şükür kızımız olucak. 12 haftada 2 test için gittimizde öğrendik hareketli bi kızımız olucak. Beni gören herkes erkek dedi ama ben ilk günden beri kız olucağını söyledim kimse inanmadı ve dr bi anda çok hareketli bi kızımız olucak diyince kalbim yerinden cıktı ❤😍 sanırım artık biraz karnım çıkmaya başladı 😁
ceco Neslimm oğlumuz olacak Allah’ın izniyle karınım hafif çıktı zayıfım ben galiba ondan doktorum altıncıdaysan itibaren çıkar dedi 🤔 ikili tarama testinde öğrendim oğlum olacağını
GlsmmKlyn 12+2 cinsiyet henüz belli değil ama göbeğim gayet belli hatta 10. Haftadan beri belli pantolonlarımın beli kapanmıyor kesinlikle kendim çok zayıfım ondan mı bilmiyorum 🤷♀️ kontrolüm haftaya cinsiyet belli olur mu görcez bakalım 😊
Gizemyunusduman Neslimm daha çok doktorum bakmıyo 20.haftadan önce sadece tahmin edilir kesin 20.haftadan sonra söylücem diyo zaten 3 buçuk hafta kaldı öğrenmemize bizde heyecan olsun diye başka doktora da gitmiyoruz 😂
Shebi94 Neslimm bana kiz söyledi 12 haftada amma ben erkek olucak yalniş görmüşsünüzdür dedim😂10gün sonra gitdiğimde diger doktor israrla erkek qiz değil dedi, öncekide görmediği icin bence kiz söyledi