Gizemyunusduman Neslimm bizde 16 haftalığız ve göbüşümüz bol kıyafet giymediğimizde kendini baya baya belli ediyo. Cinsiyetimizi ise hala öğrenemedik meraktan çaylıca artık 🤦♀️
Aslhan Inşallah oğlum olacak 14 haftalık şimdiden çıktı göbeğim bol giydiğim icin dışarıdan belli olmuyor sizin kac haftalik varmi gobek😊
Neslimm Aslhan bnde 15 haftalık oldm bnm karnmda cıktı baya top gibi 🌸 salı hünü gidicem cinsiyet için canm😊
SibelYanar 16 haftalığız ama daha karnım pek çıkmadı dışarıdan hiç belli degil ama 14. haftada pipiyi gördük😊♥️👼🏻👼🏻
Neslimm SibelYanar yaa bnde 15 haftalıgm salı günü 16 haftalk olucm bnm normldede göbegim vardı ama simdi top gbi oldu 😁 bnde erkek hissedyorm inş bnmde oglum olur 🙏 rüyamdada gördm
Pelinizm Neslimm Allah gönlüne göre versin🙏🏻 bende hep erkek hissediyordum rüyamda görüyordum ama minik kuşum geliyor 🙈🌸😍
Gizemyunusduman Neslimm daha çok doktorum bakmıyo 20.haftadan önce sadece tahmin edilir kesin 20.haftadan sonra söylücem diyo zaten 3 buçuk hafta kaldı öğrenmemize bizde heyecan olsun diye başka doktora da gitmiyoruz 😂
tugba_kck_1987 16+5 olduk bizde ikiz gebeyim. Biri kız biri erkek. Ikiz olduğundan mı bilemiyorum hafif göbeğim çıktı ama penye yada atlet tarzı şeylerde daha anlaşılır ama ben bol giyindigim için bilmeyen anlamiyo