Kubra_haciomer Bceylan incelmeye başlamış yani 😅 açıklık olsaydı sende de olurdu nişan ama nişan gelse ne sancım yok 🥹
Angelotte Kubra_haciomer Açıklık muayenesinin ertesi günü benim de nişanım geldi bugün ebe normal öyle olur zaten dedi 😞
Kubra_haciomer Bceylan doktor değişik bişey yapıyo bi yere baskı yapıyo valla kocayla olanla alakası yok 😅
Bceylan Kubra_haciomer rahme kadar sokuyir elini o yüzden can yakiyor zaten 😂 Ama ilişkide yardımcı oluyornus diye duydum ondan dedim
Hanimeller Bceylan o kendi zamanını biliyor yapılan şeyler biraz rahatlamak için oluyor ama doğum başladığı zaman önerilen hareketler açılma için önemli
MahurunAnnesi @Bceylan ay kac kilosun ki 69 kilo ile enlemesine oturmustum iste gayet iyi oturmustum 😄
MahurunAnnesi @Bceylan iyimis ya kilon bende 14 almistim simdi ikincide bakalim kac kilo totalde alcam suan 4. Ayda hic almadim aksine verdim kilo ama iştah açıldı yeni yeni 😄
Bceylan MahurunAnnesi benimde öyle bir sorunum olmadigi için kilo aldım vallahi ne mide bulantısı ne başka şey Habire yedim 😅