Elifesmira Bceylan hurma ye, belden aşağı ılık duş al, bol yürüyüş yap, kolay doğum için Meryem suresini dinle, oku 🌼sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Zeynepseyma Bceylan kırmızı ahududu yaprağı çayı için adaçayı için hurma yiyin elle yerleri silin ve merdiven çıkın
MahurunAnnesi @Bceylan sıcak suya otur bebeğin küvetine oturuyordum ates gibi suyla sonra nisanim gelmisti 😆 günde iki defa bunu yap merdiven inip çık hemde baya in çık korunmasiz cinsel iliski birde banyoda göğüs masaji sicak suyla ovala gogusunu dogurursun bir hafta içinde 😅 Sağ salim kucağına alırsın inşaAllah 🤲🏻🥰
Bceylan MahurunAnnesi kız zaten son 10 günüm kaldı 😂 yürüyüş yapamam hava soğuk ama sıcak suya oturayım
Bsrnsyy Eru ada çayını Dr bana da söyledi ama kanama yapabilir sende ya da bebekte dedi herkese herşey yaramaz dedi günde bir bardak belki öneririm dedi ama en güzeli doğalına bırakmak dedi squat önerdi çoğunlukla
Bsrnsyy Bceylan ya bende duydum sordum bende 39+1 benimde gelmiyor ilk kızım 37+5 te gelmişti bu bebişim gecikti gibi geliyor bende deneyeyim diyorum ama bu seferde yanlış birşey yaparım diye korkuyorum squat birliktelik hurma şuan en iyisi☺️
Kubrakok Bceylan sancı yoksa gidilmiyor benim geldi 3 gün oldu sancım yok :( 39+5 yapmadığım hareket kalmadı 3 cm açıklığım da var ilerlemiyor
Bsrnsyy Bceylan aslında o bu şu hepsi Fas’a fiso o geleceği zamanı biliyor benim ilk kızım birden bire geldi ne merdiven çıktım ne squat bu da geç gelecek belli heyecandan ne yapacağımızı bilmiyoruz 😀☺️
MahurunAnnesi @Bceylan gitmiştim bir cm açılma ile bir hafta durdum 😅 inşallah tez zamanda dogurursun ya sicak suya otur bakalım gelsin nişanın seninde de zaten bir hafta vaktin varmis umarım vajinal dogurursun en güzeli
Bceylan MahurunAnnesi işte kilolu olursa vajinal almıyorlar o yüzden bende bir an önce doğumu başlatmak istiyorum