Berna9097 Mehlika26 19 haftalıkken gissetim şimdi 33+4 hiç uyumuyor küçük sıpam depar atıyor içerde eşim bile hissediyor yatarken tekmelerini🤣🤣🙈
Sermec27 Mehlika26 ilk oğlumu 18 de ikinci oğlumu 16 da üçüncü oğlumu da 15 sonlarında su an 16 haftalık hamileyim
Kub7a Sermec27 MAŞŞALLAH hep oğlanları dizdirmişsin benim de ikinci oğlan olacak 15 haftalık hala hareket hissetmedim bi kız denk gelir mi beeee 😂
Sermec27 Kub7a canım ilk oğlum melek oldu benim yaşayan bir oğlum var bu oğlum da dünyaya gelir inşallah 🥰🤲
Mehlika26 Berna9097 yaa bunu söylediğiniz için sağolun çünkü geçen hafta gittik hareket etmiyordu hiç 😀 şahsen görmek istedim hareket ederken 🥲 filtrem yok maalesef Türk kahvesi içsem hareketlenir mi acaba
Tanas_ Mehlika26 vişne suyu ve caramio yedim aşırı hareketlendi doktorlarda vişne suyu ve tatlı yiyin dedi muayeneden yarım saat önce yiyin gidin
Boncukk123 Mehlika26 19 küsür haftada pıt pıt içerde seyirme seklınde hissettim canım ama uygulamaya göre o hafta bir kac gun önde de gidebiliyor ultrasonda 20.haftadan sonra daha net anlıyorsun canım bebek olduğunu