Mekklc Devlet hastanesinde doğum yapan var mı acaba ya da Turgut Özal da Rauf melekogluna giden var mı acaba ya da bu doktorda doğum yapan
melekseymaxx Mekklc merhaba çok çok iyi bir hoca olduğunu duyduk özel bir durumumuz için sadece detaylı ultrasona rauf hocaya gittik gerçekten iyi bir doktor
Mekklc melekseymaxx haftam 35 bakar mı acaba bundan sonra 🥺 ben de detaylı ultrasona bu doktora gittim
Mekklc Halles merhaba şu an serdar büğrüye gidiyorum bir kaç gün sonra net karar vericem özel tek kişilik oda vs ayarlayabilirsek ve ebelerden bilgi alıp öyle devam edicem eğer aklıma yatmazsa Turgut Özal tıp merkezine Rauf melekogluna gidicem 🙏
Halles Mekklc bende Leyla beytura gidiyorum. Ama memnun kalmadım Serdar beye de randevu bulamadım hiç o yüzden rauf beyi düşünmeye başladım
Mekklc Halles serdar beye randevu bulmak zor o yüzden erken gelip sıra alabilirsiniz ilgilenisi vs çok güzel. Rauf beye de çok çok iyi diyorlar 😊
Mekklc Halles ben bugün gittim daha 16 numaraydı 10 da sıra geldi doktor zaten 9 30 gibi başlıyor erken gelip sıra alınca çok beklemiyorsun
Ebrukbra Halles merhaba Leyla Beyturdan neden memnun kalmadınız merak ettim. Bende nasip olursa haftaya doğum yapıcam Battalgazi devlet hastanesinde
Mekklc Halles Merhaba evet doğum yaptım. 10 gün önce Dilara diye bir doktor vardı . Devlet hastanesinde yaptım acil sezeryan olarak . Odalar iki kişilikti hijyen hiç yoktu . Doğumum güzel geçti doktor da çok ilgili alâkalıydı sempatikti 😇
Halles Ebrukbra Leyla hanım son gittiğimde çok agresifti bilmiyorum o gün yorgundu galiba Battalgazi hastanesi hakkında bilgi aldınız mı nasıl odaları temizliği refakatçi hakkında
Hilaall Halles yenj olduğu için iyi güzel ama doktor olmuyor acil bir durumda doktoru çağırıyorlar evden
Ebrukbra Halles benim iki tanıdığım orda doğum yaptı çok memnun kaldılar odaları temizmis özel hastane gibi odaları vardi diyorlar doğum yaparsam buraya yazarım
Esraydnn Mekklc canım hatırladığım kadarıyla sen gebeliğinde ilk olarak özel hastaneye gidiyordun, daha sonra neden devlet hastanesine geçtin ve orada doğum yapmayı tercih ettin acaba? Benim de bu konuda kafam karışık da