G270498 Hanımlar 8+5 im folik asit olarak vinalac kullanıyorum gebeliğimi öğrendiğimden beri siz hangi folik asiti kullanıyorsunuz ? Bebek için sizce gerekli mi
mervemurat16 G270498 ben doğuma kadar kullanıyorum vinalacı niye gereksiz gibi düşünüyorsunuz gerekli tabi bebek omurilik sağlığı için çok önemli folik asit günlük yediklerinizden yeterli miktarda alamadığımız için takviye gibi düşünün
tatlibebegim_ G270498 18.haftada kullanmaya başladım öncesinde başka folik asit kullanıyodum midemi bulandırınca doktorum vinalaca geçiş yaptı
Nill_ mervemurat16 ilk kızım 3 yasında onda belirli bi aya kadar kullandım yanılmıosam ilk 3 ay ama şimdi ki hamileliğim de doktor Doğan’a kadar dedi neden öyle ki acaba
mervemurat16 G270498 biz planlı bir gebelik beklemiyorduk o yüzden kullanmadım folikasit ama planlı gebelikte kullanılıyormuş
mervemurat16 Nill_ bilmiyorum bazıları 12.ci haftaya kadar kullanıp bırakıyor bana doğuma kadar dedi ama harici vitamin vs vermedi zaten vinalac içinde multivitamin var doktordan doktora değişiyor belkide bu durum
Nurasl1 Folidoce kullanıyorum onceden başladım hala devam ediyorum dokror çok iyi devam et dedi bana sanırım ,12-13 de bırakırım ama