Derinnmom Kızlar ben ölüyorum galiba, bebek hareket ettikçe nefesim kesiliyor midem çok bulanıyor. Şuan sağ kasıklarım ağrıyor tam orda kalp atışı gibi bebek hareketi var. Çok sert vuruyor dayanamıyorum normal mi hastaneye mi gideyim? 🥹
HilalOturak Bu haftalarda normal canım benimde öyleydi. Mideye baskı yapıyor çocuk. Kalp atışı gibi harekette bebek hıçkırıyodur onu hissediyosundur.
HilalOturak Derinnmom ben olsam dr uma danışırım ilk. Bide 7-8 den sonra akşam bişi yiyip içme çol yağlı midene ağır gelicek şeyler yeme. Yatarken nefes darlığı yaşıyosan ben iki yastık kullanıyodum. Bide yeşil elma yiyorum midemi rahatlatıyor
Derinnmom HilalOturak bugün hamburger ve kola patlamış mısır felan tükettim normalde de yiyorum rahatsız olmuyorum sence ondan olmuş olabilir mi 🥹 2 yastık kullanıyorum canım ilk kez böyle oldum ya
HilalOturak Derinnmom şimdi karnın büyüdükçe midene baskı yapıyo hazımsızlığını zorlaştırıyo yapada bilir. Ben en ufacık bişi yesem afedersin geri geliyo direk. Konuşurken yediğimi çıkarıcak gibi oluyorum. Mesela benim mide ekşimem yanmam geçmiyo asla
Derinnmom HilalOturak kaç haftalıksın canım? Sabahı zor ettim bebek hareketleri iyi ama hastaneye gidecem