rumeysa_mom Kiwitoveannesi eşimin adı Ömer 😌 Ama erkek evladım olursa adını Alparslan koyacağım Allahın izniyle 😍
Yagmurakyurek Meltem93-22 Yusuf Çınar Poyraz ege Poyraz Ali Yağız ege Yağız Alp Yiğit aslan Yiğit Alp Ömer Asaf Emir Asaf Ali Asaf Alparslan
Minen Sunshine__ sakın yüz verme bu konuda değil başka odaya isterse başka ülkeye gitsin güle gülee Sunshine__
Mrvkaramn Yaman 💙 Yiğit 🩵 İkisinden birisini koyacağız nasipse o kadar çok isimden 2 isme düştük ikisinden birisini seçeceğiz inşallah eşimle
Busenglu Meltem93-22 Biz 23.haftadayiz, Artun koymaya karar verdik. Anlamı: Kendine Güvenen, Onurlu, Ağırbaşlı. Mutlu, Talihli, Hayatından Memnun Olan. Gururlu, kendine güveni olan, vakur.
momofprincess1221 Busenglu Artunu cok istiyordum coook begeniyordum .Ermeni ismi diye diye sogutlular beni😪 ne o arto gibi dediler hep dediler sogutlular😪😪😪😪 simdi Batuhan düsünüyorum
Hbygs Nill_ benim oğlumun adi Güneşhan çok duyulmamış ve anlamı ışık gibi parlak hükümdar demek kızınızı üzmemek adına değerlendirebilirsiniz :) ikinci oğlum olacak şimdi yanına isim arıyorum bende 😊
Arzuanne ezgi-esk bizimki de Tibet Ayaz ben Oğuz istiyordum da babamın önerisi Tibet eşim de Ayaz Ayaz diye diye alistirdi bizi