Meltem93-22 ilk oğlumun adı Alparslan
İkinci de Timur Ata düşünüyoruz
Erkek Bebiş İsim Önerileriniz? 🩵
29+6 Hazar koyacağım 💙
Meltem93-22 20 haftalığız Hazar koyucaz bizde huzur barış ve sulh anlamı
- Düzenlendi
Meltem93-22 O kadar zor bir karar oldu ki benim için kızımıza hemen ismini bulmuştuk ama oğlumda çok karasız kaldım 32.haftada artık Mehmet Aslan koymaya karar verdik 😍 diğer şeceneklerim aybars ve kerem di Mehmet ve aslanı ayrı ayrı seviyodum birlikte koymaya karar verdik
Meltem93-22 benım yarın 10. Haftaya girecek henüz cinsiyet belli değil ama içimden hep erkek geçiyor allah nasip ederse Aslan ismi istiyorum 🥹 doğumumda ağustosa denk gelecek aslan burcu aralığına inşallah diyelim🤲✨ ✨kız olursada Işıl :)✨🌸
Meltem93-22 22 haftalık hamileyim Çınar düşünüyoruz
Meltem93-22
Gökalp Timur Selim
Alper deniz erdem
Mete Ali yağiz
İlk oğlumun adı Yavuz Aras, ikinciye hamileyim bununda adını Rabbim nasip ederse Barbaros koyucaz
Gökay
Umut Aras
Yiğit Efe
Karan kuzey
Doruk
Rüzgar
Meltem93-22 Siraç 🩵
esraeses Arın Ege
- Düzenlendi
Meltem93-22 22 haftalığız Göktürk Ata 🤍 koyacağız nasip olursa
Meltem93-22 benim oğlumun adı Ferhat yağız ama dışında yağız ege yaman efe
14 haftalık hamileyim ilk çocuğum erkek olursa aras yada Muhammed ayaz koyacaz kız olursa ümmimircan koymayı düşünüyorum
Oğlum Ayaz Alp😇 Çok uysal, çok zeki bir çocuk 🥰
Gebelik düşünüyorum oğlum olursa Gökmen Oğuz koymayı düşünüyoruz çok farklı değil ama Öztürkçe olması tercih sebebimiz🌸
Meltem93-22 Sarp Ege koyduk bize çook beğenerek ☺️
Meltem93-22 Gittik geldik sürekli isimler arasında ama en son Ediz Mert e karar kıldık. Ediz kıymetli değerli demek.
21 haftalık gebeliğim, Destan koymayı düşünüyoruz Pek tercih edilen bir isim olmadığı için çok kararsızız her an fikrimiz değişebilir 😂
Meltem93-22 erkek olursa Kayra koymayı istiyoruz 🩵
Metehan koyacağız