Kendimi bildiğimden beri sarı akıntım var bekarken doktora gitmiştim ama alttan muayene olamamıştım evlenince de çocuk düşünmeye başlayınca görünmeyi tercih ettim. Görünmeden önce de kimyasal geçirdim . 1 buçuk senedir bebeğimiz olmadı. Herhangi bir problem yok rahim filmine kadar çektirdim eşime de bakıldı. 3 4 doktor değiştirdim hepsi fitil verip gönderdi ama asla fitiller fayda etmiyo. Son olarak doç Dr buldum. Gebe kalmaya engel değil dedi. Bi yandan sarı akıntımı geçirmeye çalışıp bir yandan da çatlatma iğnesi tedavisi oluyorum. Ama yine de 3 4 aydır ardarda antibiyotik fitil iğne kullandım yine de geçmiyo. Doktora kültür yapıp yapmayacağını sordum Şuan erken bunun için dedi. Özel hastane yani hemen kabul etmesini beklerdim ama demek ki para değil derdi. Bi bildiği vardır diye düşünüyorum. Ama bi yandan da iğne olup duruyorum bu ay 2.femara ve çatlatma iğnesi uygulamam olacak. Acaba bu iğneler de mi boşa oluyorum enfeksiyon dan mı olmuyor anlamıyorum ki hiç 😞😞😞 kokusuz sarı sümüksü akıntım oluyo. Ağrım yanmam kaşıntım kanamam vs böyle bir şikayetim de hiç yok. İç çanaşır temizliğime ve bol su içmeye özen gösteriyorum