HilalveEfem Burdur merkez de yaşayan anneler geçen gün nst de doğum ebeleriyle karşılaştım istedikleri ürünleri sordum kesinlikle cırt cırtlı bez ve yatak koruyucu örtü istiyorlarmış depend kullanmıyorlarmis bilginiz olsun Semakzn Denizyildizi15_ amayinedeiyiilerledim
amayinedeiyiilerledim HilalveEfem yatak koruyucu örtüyü temin edemiyor muymuş devlet hastanesi 🤔 çok ilginç. İhtiyaçlar sezaryen için değişir mi acaba.?
HilalveEfem amayinedeiyiilerledim örtüyü hem bebek hem senin için kullanıyoruz dedi ilk hamileliğim de de yaşamıştım bunu garanti olsun diye yine sormak istedim sezaryan olarak sormadım ama bir daha denk gelirsem nst de sizin için sorarım zaten yeni hastane sözde ama 8 yıl oldu doğum yapalı değişmemiş yine ikisinide istiyoruz dediler
amayinedeiyiilerledim HilalveEfem değişik😁 neyse ne gerekiyorsa yapacağız artık. Nst de sancılar nasıl çıkıyor, yakın mı gelmesi ufaklığın🥹
HilalveEfem amayinedeiyiilerledim çok şükür sancı çıkmıyor nstde yalancı sancı çok ama 34. Haftaya girdik ciğer geliştirici iğne vurulduk her önlemi aldılar senin nasıl herşey yolunda mı bebiş iyi mi? Değişik hemde ne değişik Allah eksikliğini de göstermesin muhtaç da etmesin hastane olarak 😂
amayinedeiyiilerledim HilalveEfem amin amin 😂🤲🏼 çok şükür her şey yolunda 23+4 den yola devam inşallah 🤲🏼🧿☺️
HilalveEfem amayinedeiyiilerledim çoğu bitmiş azı kalmış ay sağlıkla kucağımıza almak nasıp olsun inşallah zaten doğumu yapınca yazarım buraya hastane düzenini odalarını en azından bı bilgin olur en azından hastane hakkında ☺️
Oztrkkkkkk Herkese merhaba ben de Burdur devlet hastanesinde doğum yapmaya yeni karar verdim 37. Haftadayım ebeleri nasıl acaba 🤦🏻♀️
Oztrkkkkkk O kadar çok doktor değiştirdim ki özellere gidip geldim ama sonra burayı övdüler özele para vermek saçma geldi Büşra hanıma geldim doktor olarak ama normal doğuma ebeler giriyormuş önemli olan ebe bilginiz var mı hiç