Happymomsswater Merhabalar pazartesi günü bu doktora randevum var detaylı ultrason ücreti için aradım net bir şey demediler (çok saçma) yakın zamanda giden vardır elbet ücreti ne kadar bir de yüzünün renkli resmini veriyor mu
misskardelenn Happymomsswater merhabalar acaba nasıl randevu aldınız ? Ben daha önce kendisine hiç muayene olmadım direk randevu alıp gitsem detayli bakar mı? Birde ödemeyi nasıl yaptınız hastanede mi ?
Elifimsib Happymomsswater merhaba umarım görürsünüzzz. Yakın zamanda ben de gitmeyi düşünüyorum ama kendisi perinatoloji uzmanı olarak gözükmüyor randevu yerinde yine de detaylı ultrason yapıyor mı? Bi de eşinizi muayeneye aldı mı? Ve ne kadar sürdü ultrason acaba?
Happymomsswater Zeynep_99 merhaba yeni gördüm kusura bakmayın evet gittim detaylı inceledi o konuda memnun aldım renkli resmini de verdi tek sıkıntısı konuşmaması ama sanırım genel olarak bir sorun olduğunda konuşurmuş
Elifimsib misskardelenn merhaba yaptırdınız mı acaba? Eş alıyor mu, fotoğraf veriyor mu merak ediyorum da yakın zamanda yaptırmayı düşünüyorum bende