MeltemmK41 Yenidoğan bebekle veya 10 12 gibi bir bebekle cok yakininizin duğunune gitmek zorunda kaldinizmi???
Gozdecaner MeltemmK41 kulakları için ortam iyi bir ortam değil ve salonsa zaten onca insan havasız ister istemez etkilenir bırakacak yeriniz yoksa gitmeyin yada çok çok yakininizsa ve illa yanında istiyorsa sizi destek olmak için gidip gelin odasında bebeğinizle durun sadece
Havvakc MeltemmK41 hem hastalık kapması açısından hem de kulakları açısından çok zararlı bence ama düğünde kardeşinizinmiş zor durum. Bence güvendiğiniz biriyle evde bırakın çocuğu götürmeyin. Ne biliyim ya da biri arabada başında dursun siz de ara ara gidip bakın. Alternatif bir şey bulmak şart ufacık bebeyi o ortama sokmayın.
sevalciftci MeltemmK41 Haziran’da nasipse olucak doğumum kaynımin düğünü olucak o zamanlar ya dogumfan sonra ya doğumdan önce yani doğumuma az bir süre kala gitmem onlar düşünsün banane yeni doğmuş bebekle hayatta okdr ortam içine girmem bu hastalıkta zaten eşimede söyledim oda beni yanlız bırakmicagi için gidemez göndermem abiside olsa ne kdr
Birsen56 Vala kardeşimin olmasa asla gitmem salgınvar bebem küçük ne gerek var gitmeye ben olsam gitmem ama siz bilirsiniz
MeltemmK41 Kardeşimin iste kiz kardesimin okdr ters bi zamamda pusetini acmam ztn ama kulaklari için iyi degil diyolar bende kepce kulak banti takarim diyordum basina gelen varmi
MeltemmK41 Gozdecaner kardeşim ztn bende oyle düşünüyorum yada kepce kulak bandiyla kulaklarıni kapamayi
cokbilmismom Kesinlikle gitmem özellikle kapalı ortam düğününe ben katlanamiyorum o kötü ve aşırı gürültülü ortama, bebeğimi hiç sokmam bide bu kadar küçükken.
_Tazeanne MeltemmK41 ya benimde aynı sorun var Nisan sonu doğum yapacağım 10-15 gün sonra kardeşim evleniyor gitmezsem olmaz başka kız kardeşim yok ama nasıl gidilir bilmiyorum baskı altındayım zaten annem ve kardeşim tarafından
Sabrusebat Annem aynı şeyi yaşamış amcamın düğünü kardeşim 10 günlük iken olmuş. Annem de güvendiği komşusuna bırakmış mecburen kısa bir süre 😐 güvendiniz birine bırakmak bence daha doğru olur.
MeltemmK41 Babasıyla kalir yada gelin odasinda bakar babasi bisey buluncak aynen oylede temmuz ayi allahtan soğuk olmicak