Cceylann01 Kizlar yaptiran varmi uygun fiyatlı güvenilir yaotiranlar foto atabilir mi fikir olsun diye teşekkür ederim
Sbha_13 Cceylann01 ben almadim ama el emegi anahtarlik yaptirdim ablama orgu Pakwtlere koydum cikolatayla beraber ustunede kizimun adinj yazdim kirtasiyeden cikarttirdim Hazirda alabilirdim ama el emegi olsun istedim
karaguzelirem_ Ben kolonya ve makrome anahtarlık yaptırdım hastane de gelen misafirlerimize dağıtmak için birde çikolata yaptırdım
melteW Ben de çikolata ve kolonya aldım fazla gelen olmaz hastaneye uzağım çünkü bize yaptırdım açıkçası orada da benimle ilgilenen ebe doktor hemşire ye ikram ederim inşallah yaptırdığım yer kakao ağacı instegram dan
karaguzelirem_ Cceylann01 anahtarlıkları “makromekizkiza” sayfasından kolonyalıkları “sandal_hediyelik_esya” sayfasından çikolatayı “dokmecikolata” sayfasından yaptırdım hepsinin instagram hesapları var ve güvenilir sayfalar bakabilirsiniz
EbruBoluKaya Doğumda birşey yaptırmadım gurbette olduğumuz için 2 aylık olduk mevlit okutacağım bu anahtarlıklardan yaptırıyorum sipariş verdim henüz gelmedi
EbruBoluKaya Cceylann01 instagramda suslebeni diye bir sayfa trendyolda da satış yapıyorlar 30 tanesini 255 tl ye yaptırdım ekstra kargo bana ait.
ngksu ben buluttasarimmakrome sayfasından yaptırdım kartlık ve hediye olarak çok uyguna geldi gayet sağlamdıda öneririm sayfayı
EbruBoluKaya Cceylann01 henüz kargoya verilmediği için ücreti belli değil ama anlaşması olduğu için 100 tl den fazla çıkmaz gibi görünüyor 22 ocaktan sonra zamlanacakmış kargo ücretleri
Cceylann01 EbruBoluKaya kargo ucretleri ucmus ya bana 45 ile 75 tl arasi kargo ucreti olabilir yazmis gecen arkadasim bana ufak bir paket gonderdi yurtici ile 207.80 tl kargonucreti tuttu
EbruBoluKaya Cceylann01 arkadaşınızın anlaşması olmadığı için şahıslardan maalesef çok ücret alınıyor o tarz firmalar anlaşma yaptığı için uyguna geliyor biraz daha banada aynı şeyi söylediler bende o tutarda birşey bekliyorum