Hsnsarem-94 Opheliaxxx eşimle dört gündür ilişkiye girmuyoruz yumurtlama günü girelim diye erkek istiyorum açıkçası yani yumurtlamadan önce ilişkiye gitmem mi gerekiyot korunarak
Sermec27 Hsnsarem-94 canım ben adet bitimi başlardım ilişkiye 1 er gün arayla ilişki olurdu sık sık yani çatlama olana kadar ilişkiye girerdik 3 oğlum oldu öncesinde de girsen erkek olur yani
Opheliaxxx Hsnsarem-94 bu yönteme göre yumurtlama gününüzde öncesinde sonrasında korunmadan ilişkiye girmeniz lazım. Tabi yönteme göre yani doğruluğu tartışılır 😂
Sermec27 Opheliaxxx kesinlikle öyle rabbim onlara uzun ömürler versin bence eğer bir cinsiyet gönlümüzde varsa onun için sadece dua edelim rabbim dualarımızı kabul edendir dualarla olacağını düşünüyorum ben böyle şeylere çok inanmıyorum 🥰
Opheliaxxx Sermec27 zaten başka videolarda görmüştüm shettles yöntemi doğruluğu bilimsel olarak çürütülen bir yöntem. Ama denedim oldu diyen de çok. Allah bilir Allahtan her şeyi dileyebiliriz 🥰🤲🏻
Sermec27 Opheliaxxx valla bilmiyorum nedense ben hiç inanmıyorum boyle şeylere Allah’ın dediği olur ne istiyorsak bol bol dua edip Allah’tan isteyelim gerisi hepsi bos Rabb’im hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🥰🤲
Elamomy Hsnsarem-94 hayır testle yumurtlama gununu değerlendirdim kız bebek ve catlama gunude ılıskı oldu Oncesınde ılıskı olmadı
Hsnsarem-94 Beeyzanurr canım yumurtlama öncesi ilişki oldu mu sizde biz dört gündür girmiyoruz yarına yada diğer güne yumurtlama günü kesin
nil_sugra Hsnsarem-94 cinsiyeti baba belirliyor. Ve yapılan araştırmada babanın beslenmesine göre değişiyor cisiyet. Tam detay bilemiyorum ama internette araştırabilirsiniz