Yeni1gebelikkk 7 haftalık gebeyim kalp atışını duydum çok şükür bebeğimin,mide bulantısı için prilam verdi gece yatmadan önce aç karın ile iç denildi ,prilam mı bu ağrıyı yapıyor bu saatlerde çok ağrıyor karnım anlamıyorum yaa ,ne yapabilirim bunun için
yenibirannis Yeni1gebelikkk ilaçla alakası yok cnm yeni olduğu için rahim gebeliği kabullenmeye çalışıyo Bnmde bel ve karın agrım oluyodu
Baby_Aslan Yeni1gebelikkk benimde ağrılarım olurdu. Kızlar size sorum olucaktı ben 6 haftalık hamileyim ve bu gün lazer epilasiyasyonuna gittim bebeğe bir zararı olurmu?
Merve1234Merve Yeni1gebelikkk benim 12 haftalık oldu, neredeyse bu zamana kadar kasıklarımda ağrı oluyordu kendimi çok yorarsam yine arada ağrım oluyor doktor normal olduğunu söyledi netten baktığımda da yerleşme sancısı olabileceği yazıyordu. Hafif hafif karnımı ovalıyordum kendini sıkma geçici bunlar yine doktoruna danış tabi. Riskli bir gebelik mi diye ben sormuştum.
SumeyyemAli19 Yok canım korkma benim de o haftalarda çok karnım ağrıyordu rahim kendine hazırladığı içinmiş
Yeni1gebelikkk yenibirannis geçti mi şimdi ? Peki ağrıyı olunca geçmesi için bir şey yapıyor musunuz , ayaklarımı kendime çekiyorum sıkıyorum kendimi geçsin diye ama yok geçmiyor hiçbir türlü
yenibirannis Yeni1gebelikkk valla ben cenim şekilde yatıp uyuyodum eiyada eşime ovdryodum şuan ağrımıyo cünki doğurdum oğlum 3 aylık ☺😍
Yeni1gebelikkk Baby_Aslan gebelikte önerilmiyor,ben de 4 haftalık iken gitmiştim bilmeden ama doktora sormayı unuttum
Yeni1gebelikkk Hanımlar merhaba,ben karın ağrısına dayanamıyorum artık çok ağrıyor , bi çözümü de yok sizin işe yaracak bir çözümünüz var mı dindirmesi için
Asya20203 Bir ara benim de çok kötü oldu ilk haftalar acile gittim serum taktılar en azından iki gün iyi geçmişti doktor da bana şurup yazdı ama pek etkili olmuyor nane çayı da sakinlestiriyordu sabırla geçti ama yıprattı
Yeni1gebelikkk Asya20203 bulantılarım da var normal su bile içemiyorum maalesef,serum etkili ise onu taktırabilirim