Aseliimmm Merved- en en pozitif sezaryen benim heralde herkesin bünyesi farklı ben son anda acil sezaryene alındım benim doğum şeklim buymuş dedim rahat geçti ne bir baş ağrısı ne bişey aynı ablamda böyle bir poşet eşime nescafe aldırdı baş ağrım olur diye ama olmadı sütümde hemen geldi velhasıl kelam aynı inşallah benim sürecim gibi geçer sizinkide sadece hemen iyileşmek için bol bol yürümeye kalkın ben ilk yürüyüşten sonra yataktan bebeği almak için kendim kalkabiliyordum mesala güzel doğumun olur inşallah 🌸
asell13 karaguzelirem_ yok canım aynı his ekstra bişe yok çok kısa sürüyor 🥰 zaten hemen hızlıca uzanmanı söylüyolar uzanıyosun ayakların ısınıyor ve his gidiyor 😅
karaguzelirem_ asell13 bebek hemen çıkıyormuş da annenin dikim aşaması biraz uzun sürüyormuş galiba dimi öyle duymuştum kaç dk kalmıştınız ameliyathane de ?
asell13 karaguzelirem_ girişimle çıkışım max 25 dk sürmüştür 10 dk olmadan bebek çıktı zaten giydirdirilrne kadar benimde işim bitmek üzereydi bebeği götürdüler beni biraz kapıda beklettiler bi 5 dk falan sonra çıktım hemen gülerek çıktım zaten herkes şok 😂😂 hemen bebişi emzirdim falan öyle yani hiç zorlanmadım ben
pnar8007 Merved- gaz çıkarmak için limon götürmelisin ebe demişti bende çok işe yaradı ilk bişi yiyip içebilirsin deyince yarım limonu yarım çay bardağına ılık suyla içebilirsin
pnar8007 Raise nescafe ve çay yani cafeinli ürünler atıyormuş narkozu ben ilkinde bilmiyordum narkozu zor attım ikinci de yanımda kahve makinası götürdüm su ısıtmak için paketli nescafe alıp sürekli içtim
karaguzelirem_ asell13 maşallah ne güzel geçmiş doğumunuz inşallah benimde öyle olur tek duam, sütünüz hemen geldi mi ?
asell13 karaguzelirem_ sütü deme bacım 4 gün sonra geldi göğsüm paramparça oldu mama da verdim ama oğlum memeyi bırakmadı şükür sonra 2 yaşına kadar emzirdim daha
Seymanur60 Merved- kayısı hoşafı bitter çikolata meyve suyu bolca su kahve bunlar doğumdan sonra çok işe yarack yedek pijama takımı lohusa pedi veya depend kalın çorap anestesi etkisiyle sonradan çok usuyeblrsn
Mlk2304_ Benim kız makat gelişi duruyor, dönmezse sezeryan olacağım. İnşallah hemen toparlanırım diye düşünüyorum, dikişler alınıyor mu yoksa kendi mi düşüyor acaba bi de çok zor mu sezeryan bakımı falan acaba.